Breaking News

Βερύκιος για Τσοχατζόπουλο: «Βρίσκεται σε άθλια κατάσταση στη φυλακή, πεθαίνει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή "Happy Day".

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Ένα τηλεφώνημα από έναν ποινικό κρατούμενο, μεγάλο όνομα ο οποίος μου είπε το εξής: "Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας. Είναι ντροπή σας εσείς οι έξω που τον αφήνετε σ' αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα"» είπε ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη πυοραγούν. Βρίσκεται σε άθλια κατάσταση η υγεία του. Έχει ναι μεν πνευματική διαύγεια αλλά είναι στα μαύρα του τα χάλια. Ο Άκης μπορεί να εγκλημάτισε και να τιμωρήθηκε γι' αυτό, Δεν είναι όμως μόνο ο Άκης. Όλα αυτά τα παιδιά της εξουσίας, που πέρασαν ζάχαρη στο στρατό, φρόντισε ο Άκης γι' αυτά. Τουλάχιστον τσίπα φιλότιμο να έχουνε πάνω τους. Ένα πολιτικό σύστημα που δεν μπορεί να κάνει αυτοκάθαρση, που δεν μπορεί να πιάσει αυτούς που τα έπαιρναν τη Novartis, 6 δισ. το χρόνο τα φάρμακα, βρήκαν το θύμα, το έβαλαν μέσα, είναι 5 χρόνια που σαπίζει. Πεθαίνει ο γέρος...»