Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 303 - 304, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 13/2/17 - Επεισόδιο 303: Η Μαρίνα επηρεάζεται από τον Δάσκαλο που της λέει πως η ψυχή της κουβαλάει πολλές αμαρτίες και την αφήνει να σκεφτεί αν θέλει να συνεχίσει τη ζωή της στο καταφύγιο ή να γυρίσει στην παλιά της ζωή. Ο Φοίβος λέει πως δεν τον ενδιαφέρει να μάθει ποιος σκότωσε τον πατέρα του, απαλύνοντας τις τύψεις της Μάρθας. Ο Κίμωνας ζητάει από έναν διοργανωτή συναυλιών να οργανώσει συναυλία με την Κρίστη, με δικά του έξοδα, με τη συμφωνία η Κρίστη να μην το μάθει ποτέ. Ο Υπουργός δίνει εντολή στον Δημήτρη να εξιχνιάσει την υπόθεση της δολοφονίας του Δημοσθένους. Ο Αντρέας ξαφνιάζεται με τη Δάφνη που του έχει αγοράσει καινούργιο κινητό με πλήκτρα Μπράιγ και έχει περάσει το τηλέφωνο της Ελίζας πρώτο στη λίστα του. Η Ελίζα ταράζεται με το τηλεφώνημά του και κανονίζει να συναντηθούν στο σπίτι του. Η Έλσα εξομολογείται στον Μάνο πόσο άσχημα νιώθει που ζήλεψε τον Στέφανο, αφού εκείνος μιλάει για τη Μυρτώ με τα χειρότερα λόγια. Ένα σχέδιο μπαίνει στο μυαλό του Μάνου.

Η Μυρτώ αιφνιδιάζει τον Στέφανο πηγαίνοντας στο στούντιο. Όταν όμως τον προσεγγίζει εpωτικά, εκείνος την διώχνει. Η Μαρίνα δηλώνει στη Θάλεια την απόφασή της να παραμείνει στο καταφύγιο. Η Ηρώ αντιδράει με την εμμονή του Άλκη να πάρει την επιμέλεια του Φαίδωνα. Ο Κίμωνας εκφράζει στην Κρίστη τις υποψίες του πως ο Άλκης θα χρησιμοποιήσει το παιδί για να την εκδικηθεί. Ο Δημήτρης συστήνεται στον Γρηγορίου, αφού οι δυο τους θα συνεργαστούν για την υπόθεση Δημοσθένους. Ο Φοίβος ζητάει από τη Μάρθα να τους επιτρέψει να φύγουν μαζί με την Ελπίδα στο εξωτερικό. Η Μάρθα αντιδράει. Ο Διαμαντίδης μαθαίνει πως κάποια γυναίκα είχε ορίσει ντεντέκτιβ για να σκαλίσει το παρελθόν του Δημοσθένους. Η Δάφνη ζητάει από τον Σερέτη να καλύψει τον πατέρα της στη δίκη και του αφήνει υπονοούμενα για τον νέο αρχηγό των κυκλωμάτων που ερευνούν.

Ο Αντρέας μοιράζεται με την Ελίζα τη χαρά του για το περιστατικό με τη στιγμιαία όρασή του. Ο Δημήτρης μελετάει τους φακέλους του Δημοσθένους και της Αργυρώς και καταλήγει πως η Μάρθα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο υποθέσεις. Η Θεανώ ξαφνιάζει τη Σοφία με τον αναπάντεχο ερχομό της στην Κύπρο. Ο Θεοχάρης Ιορδάνου, γνωστός διοργανωτής συναυλιών, τηλεφωνεί στην Κρίστη και της λέει την πρόθεσή του να διοργανώσει μια συναυλία μαζί της. Ο Δημήτρης πιέζει τη Δάφνη να αποφασίσει εάν θέλει να είναι μαζί του. Ο Διαμαντίδης ενημερώνεται πως η Μάρθα ήταν η γυναίκα που έψαχνε στοιχεία για τον Δήμο. Η Άννα τηλεφωνεί στη Μάρθα και εκφράζει το φόβο της πως σύντομα θα τις ανακαλύψουν. Η Σοφία πανικοβάλλεται όταν η Θεανώ παραδέχεται πως εκείνη έβαλε να σκοτώσουν τη Μαρίνα. Ο γιατρός εκφράζει την αισιοδοξία του στον Αντρέα, πως η όρασή του μπορεί να επανέλθει...


Τρίτη 14/2/17 - Επεισόδιο 304: Η Μαρίνα επικοινωνεί με τον Μάνο ως «Θάλεια» κι εκείνος νιώθει οικειότητα με τη φωνή της. Η Μάρθα ταράζεται με την απρόσμενη επίσκεψη του Διαμαντίδη στο σπίτι της. Η Θάλεια δίνει στη Μαρίνα να φορέσει ένα κατάλευκο καφτάνι, σαν σύμβολο της νέας της αρχής. Η Σοφία ξεσπάει στη Θεανώ που σκότωσε τη Μαρίνα που ήταν και έγκυος. Ο Μάνος ζητάει από το τηλεφωνικό κέντρο εάν τηλεφωνήσει η «Θάλεια» να τη δώσουν εκτός αέρα. Η Θεανώ λέει στη Σοφία πως αν ο Μάνος καταστρέψει και τη δικιά της ζωή, θα σκοτώσει κι εκείνον. Η Σοφία από την έντασή της παίρνει κι άλλα ηρεμιστικά. Ο Διαμαντίδης ζητάει από τη Μάρθα να μεταφέρει στην Άννα πως τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του Δήμου θα ψάχνουν μέχρι να βρουν τον δολοφόνο του. Η Δάφνη ζητάει πληροφορίες για την πρώην σύζυγο του Σερέτη. Ο Πέτρος προβληματίζεται με την αινιγματική στάση της Έλενας. Η Στέλλα επιστρέφει στο σπίτι της Κρίστης. Όταν εκείνη μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για την επικείμενη συναυλία, την προτρέπει να αφιερώσει όλο το χρόνο της εκεί, με τη δέσμευση η ίδια να φροντίζει ακόμα περισσότερο για τις ανάγκες του Φαίδωνα.

Η Μυρτώ εξακολουθεί να πολιορκεί τον Στέφανο. Ο Οδυσσέας κουβαλάει κάτι βαρύ, όταν ο Αντρέας με μια αυθόρμητη κραυγή τού εφιστά την προσοχή. Ο μικρός υποψιάζεται πως ο Αντρέας βλέπει. Εκείνος όμως τον αποπροσανατολίζει. Η Έλενα ανακοινώνει στη Δάφνη την απόφασή της να φύγει. Ο Δημήτρης βρίσκει στον κήπο του Δημοσθένους ένα χρυσό γυναικείο κόσμημα. Η Σοφία νιώθει να τρέμει, όταν μια νοσοκόμα την καλεί να κάνουν το επισκεπτήριο στους ασθενείς. Η Μυρτώ βρίσκεται με μια φίλη της σ’ ένα μπαρ, όταν μπαίνει ο Μάνος και δε χάνει την ευκαιρία να του συστηθεί. Η Κρίστη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συναυλία. Η Σύλβια από την άλλη μαθαίνει πως πίσω από την ακύρωση της προηγούμενης συναυλίας στην Ελλάδα ήταν ο Δημοσθένους. Ο Δημήτρης δείχνει στην Άννα το κόσμημα που βρέθηκε στον κήπο του Δήμου. Εκείνη λέει πως είναι δικό της, αλλά όταν ο Δημήτρης της ζητάει να το δει, η Άννα σαστίζει.

Η νοσοκόμα διακρίνει ότι η Σοφία δεν είναι πολύ καλά και της προτείνει να ξεκουραστεί. Εκείνη όμως συνεχίζει τις επισκέψεις στα δωμάτια των ασθενών. Η Δάφνη ακολουθεί τον Αντρέα, που επιβιβάζεται σε ένα ταξί. Η Σοφία κάνει ένα μοιραίο λάθος χορηγώντας σε έναν ασθενή μορφίνη. Ο Μάνος προτείνει στη Μυρτώ να κάνουν μια live συνέντευξη που θα αφορά στον κόσμο του modeling. Η Μυρτώ δέχεται γοητευμένη και ο Μάνος καταλαβαίνει πως ο δρόμος για να φλερτάρει μαζί της είναι ανοιχτός. Η Έλσα ζητάει από τον Στέφανο να τη συνοδεύσει στο θέατρο. Μπροστά στο επικείμενο ραντεβού του με τη Μυρτώ, εκείνος το αποφεύγει. Η Άννα τηλεφωνεί πανικόβλητη στη Μάρθα, καθώς ο κλοιός γύρω τους σφίγγει. Η Δάφνη σοκάρεται όταν βλέπει τον Αντρέα να φιλιέται με την Ελίζα. Φεύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή, ενώ ο Αντρέας μοιράζεται με την Ελίζα τον ενθουσιασμό του, που η όρασή του επανήλθε κανονικά. Ο Χρήστος ενημερώνει τη Σοφία για τον θάνατο του ασθενούς, στον οποίο η ίδια χορήγησε μορφίνη αντί για ατροπίνη...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ