Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 306 - 307, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 16/2/17 - Επεισόδιο 306: Η Έλσα γυρίζει απογοητευμένη από τη συνάντησή της με τον Μάνο και ανοίγει την καρδιά της στον Στέφανο, όταν ένα νέο μήνυμα της Μυρτώς έρχεται στο κινητό του. Η Δάφνη νιώθει πίκρα με τη μητέρα της, που την εγκατέλειψε για δεύτερη φορά. Η Διευθύντρια του νοσοκομείου ανακοινώνει στη Θεανώ ότι η Σοφία θα περάσει από Εξεταστική Επιτροπή. Ο Μάνος ζητάει από τον Χρήστο να τον ενημερώνει για τις εξελίξεις σχετικά με τη Σοφία. Η Άννα πηγαίνει το βραχιόλι στον Δημήτρη, αλλά εκείνος δεν πείθεται πως είναι δικό της. Ο Στέφανος νιώθει εγκλωβισμένος αφού νιώθει έντονο πάθos για τη Μυρτώ. Ο Σέργιος, ο φίλος του Στέφανου, τηλεφωνεί στο σπίτι και η Έλσα ταράζεται. Η Μυρτώ φεύγει από το ραντεβού της με τον Στέφανο για να συναντήσει τον Μάνο. Η γυναίκα του άτυχου άντρα πηγαίνει στο σπίτι της Σοφίας, δίνοντας τη χαριστική βολή στην ήδη βεβαρημένη ψυχολογική της κατάσταση.

Η Άννα λέει στη Μάρθα πως ο Δημήτρης δεν πείστηκε πως το βραχιόλι είναι δικό της. Η Μάρθα ωστόσο δείχνει αμετανόητη που σκότωσε τον Δήμο. Η Κρίστη γυρίζει σπίτι και καταλαβαίνει πως ο Κίμωνας και η Σύλβια γνωρίζονται. Ο Άλκης πηγαίνει σε επαγγελματικό δείπνο, έχοντας αφήσει τον Φαίδωνα με την Ηρώ. Η Δάφνη εκφράζει την πίκρα της στον Αντρέα, που δεν ήθελε να μοιραστεί μαζί του τον πόνο της για τη μητέρα της που έφυγε. Η Κρίστη δεν πιστεύει τις δικαιολογίες της Σύλβιας και του Κίμωνα για τη γνωριμία τους. Όταν η Σύλβια φεύγει, ο Κίμωνας αποφασίζει να της πει την αλήθεια. Ο Μάνος συναντιέται με τη Μυρτώ, που δείχνει να παρασύρεται από τη γοητεία του. Ο Στέφανος γυρίζει σπίτι, αλλά η Έλσα λείπει. Ο Δημήτρης λέει στον Γρηγορίου πως θα επισκεφτεί τη Μάρθα στο σπίτι της για να καταλάβει τυχόν ανάμειξή της στη δολοφονία του Δήμου.

Η Εύα συναντιέται με τον Διαμαντίδη και του ζητάει συνεργασία με τον αρχηγό της νέας RedSwan, χωρίς να του αποκαλύψει τον Σερέτη. Η Σοφία παίρνει μεγάλη δόση ηρεμιστικών χαπιών. Η Έλσα κάνει σκηνή στον Στέφανο που της είπε ψέματα πως θα ήταν με τον Σέργιο. Ο Αντρέας μπαίνει στο δωμάτιο την ώρα που η Δάφνη αλλάζει. Στη θέα της μένει και τη χαζεύει. Η Δάφνη παραξενεύεται καθώς αισθάνεται ότι τη βλέπει. Ο Κίμωνας λέει στην Κρίστη πως η Σύλβια στο παρελθόν είχε πάει στο ιατρείο του και του είχε ζητήσει να την κάνει ίδια με εκείνη. Η Κρίστη φρικάρει και οργίζεται με τον Κίμωνα που της έκρυψε την ψύχωση μιας κοπέλας από την οποία μπορεί και να κινδυνεύει. Η Σύλβια, από την άλλη, ψάχνει για άσσους στο μανίκι της, ώστε να δείξει στην Κρίστη πόσο απαραίτητη τής είναι. Η Ηρώ φεύγει από το σπίτι του Άλκη, καθώς νιώθει πως είναι μαζί της μόνο και μόνο για να εκδικηθεί την Κρίστη...



Παρασκευή 17/2/17 - Επεισόδιο 307: Ο Σερέτης ενοχλείται που η Εύα κινήθηκε μόνη της και συνάντησε τον Διαμαντίδη χωρίς να τον ενημερώσει. Η Θεανώ συμβουλεύεται δικηγόρο για την υπόθεση της Σοφίας, αλλά η Σοφία δείχνει αποφασισμένη να αναλάβει τις ευθύνες της. Παρά τις αντιρρήσεις του Στέφανου, η Έλσα επιμένει να ακούσουν την εκπομπή του Μάνου, που έχει καλεσμένη τη Μυρτώ. Ο Αντρέας παρακολουθεί την καθημερινότητα στο σπίτι του, παίζοντας τέλεια τον ρόλο του ως τυφλός. Ο Δημήτρης επισκέπτεται τη Μάρθα και μαθαίνει πως η Ελπίδα με τον Φοίβο παντρεύονται. Ο Αντρέας νιώθει έντονη χαρά που βλέπει και θέλει να μοιράζεται κάθε στιγμή του με την Ελίζα. Η Μυρτώ μιλάει στη συνέντευξή της για έναν έpωτα που άφησε να φύγει. Η Έλσα καταλαβαίνει πως μιλάει για τον Στέφανο. Η Θεανώ βρίσκει τα χάπια της Σοφίας και καταλαβαίνει πώς η κόρη της έχασε τον έλεγχο με τον ασθενή της. Η Κρίστη και ο Κίμωνας μιλάνε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τη Σύλβια, όταν εκείνη είναι μπροστά, για να της ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Ο Άλκης πείθει την Ηρώ να μείνει κοντά του, λέγοντας πως θα προσλάβει γυναίκα για τον Φαίδωνα και θα αφιερώνει περισσότερο χρόνο μαζί της. Η Δάφνη προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Δημήτρη, ο οποίος υποπτεύεται πως η Μάρθα κρύβει κάτι που συνδέει τον θάνατο του Δήμου και της Αργυρώς. Η κυρία από την Πρόνοια ενημερώνει τη Δάφνη πως βγήκε η απόφαση για την υιοθεσία του Οδυσσέα. Ο Σερέτης αντιδράει έντονα όταν ο μπράβος του τον συμβουλεύει να μην εμπιστεύεται την Εύα. Ο Πέτρος, βγαίνοντας από το σπίτι του, πέφτει πάνω στην Εύα. Ο Αντρέας ακυρώνει τη συνάντησή του με την Ελίζα για να πάει μαζί με τη Δάφνη στην Πρόνοια. Ο Μάνος ζητάει από τη Μυρτώ να συνεχίσουν την κουβέντα τους offtherecord, χωρίς εκείνη να υποψιάζεται πως την ηχογραφεί. Η Θεανώ ζητάει στον Χρήστο να πείσει τον Μάνο να συμπαρασταθεί στη Σοφία. Ο Χρήστος βλέπει έκπληκτος ότι η μορφίνη και η ατροπίνη φυλάσσονται μαζί στο ίδιο συρτάρι, στο νοσοκομείο...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ