Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 313 - 314, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 27/2/17 - Επεισόδιο 313: Η Θεανώ προσπαθεί να συνεφέρει τη Σοφία, καθώς, λόγω της κατάστασής της, ο πρώην άντρας της μπορεί να πάρει την επιμέλεια της Νεφέλης. Η Κρίστη συνειδητοποιεί πως κατά τη διάρκεια της συναυλίας κάποιος είχε κλείσει το κινητό της για να μη βλέπει τις κλήσεις του Άλκη. Ο Μάνος απορεί με τη στάση της Μυρτώς, που τον αποφεύγει. Η Δάφνη αποφασίζει να προχωρήσει σε συναινετικό διαζύγιο με τον Αντρέα. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Γρηγορίου να αποκρύψουν από τον Σερέτη στοιχεία που στοχοποιούν τη Μάρθα για τη δολοφονία του Δημοσθένους. Η Κρίστη σαστίζει όταν ο Άλκης έρχεται στο σπίτι της μαζί με την Αστυνομία και της παίρνουν το παιδί με την κατηγορία της έκθεσης της ζωής του παιδιού σε κίνδυνο. Ο μπράβος λέει στον Σερέτη τις υποψίες του πως η Δάφνη μπήκε στο σπίτι του. Ο Άλκης παίρνει το παιδί από την Κρίστη, επικαλούμενος την απόφαση που του δίνει την προσωρινή επιμέλεια του Φαίδωνα. Η Μυρτώ είναι με τον Στέφανο στο στούντιο, όταν μπαίνει η Έλσα και την βρίσκει ημiγuμvη. Η άφιξη του Μάνου όμως ανατρέπει την κατάσταση, αφού προσποιείται πως είναι ζευγάρι με τη Μυρτώ.

Ο Κίμωνας στέλνει μήνυμα στην Έλσα για την Κρίστη. Ο Δημήτρης αντιμετωπίζει με μεγάλη ανακούφιση το νέο ότι η Δάφνη και ο Αντρέας αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο Αντρέας ετοιμάζεται να πάει στη δίκη του Πέτρου και ζητάει από την Έλσα να πάει να τον πάρει σε λίγες ώρες. Ο Άλκης δείχνει στον Φαίδωνα το νέο του δωμάτιο στο δικό του σπίτι. Η Στέλλα, που βρίσκεται εκεί, νιώθει ενοχές που δέχτηκε να παίξει το παιχνίδι του Άλκη. Η Σύλβια προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να διεκδικήσει το παιδί από τον Άλκη, ακόμα και με τη βία, ενώ η Άννα, η Έλσα και ο Κίμωνας συστήνουν ψυχραιμία. Ο Πέτρος είναι έτοιμος να καταθέσει, ενώ η Μάρθα βιώνει την απόλυτη αγωνία για την έκβαση της δίκης. Η Μυρτώ επιτίθεται στον Μάνο για την παγίδα που πήγε να της στήσει ηχογραφώντας τις συνομιλίες τους. Η Σοφία προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση της με την κόρη της. Η κατάθεση του Σερέτη εναντίον του Πέτρου είναι καταπέλτης. Η Εύα, που παρακολουθεί τη δίκη, εκφράζει στη Μάρθα την ικανοποίησή της για την καταδίκη του Πέτρου, αλλά και τη βεβαιότητά της ότι εκείνη έχει σκοτώσει τον Δημοσθένους.

Η Δάφνη νιώθει τύψεις που η ίδια οδήγησε τον πατέρα της στο ειδώλιο, δίνοντας στοιχεία στον Σερέτη. Μαζί της είναι και ο Δημήτρης, όταν έρχεται ο Αντρέας. Επικρατεί ένταση ανάμεσα στους δύο άντρες, με τη Δάφνη να τους παρακολουθεί ξαφνιασμένη. Ο Κίμωνας επιτίθεται στον Άλκη κι εκείνος καλεί την Αστυνομία. Η Έλσα συμβουλεύει την Κρίστη να διώξει τη Σύλβια. Η Μυρτώ αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να χωρίσει τον Στέφανο από την Έλσα. Η κατάθεση του Σερέτη συνεχίζεται, επιβαρύνοντας περισσότερο τη θέση του Πέτρου. Ο Μάνος ομολογεί στον Στέφανο το παιχνίδι που έστησε με τη Μυρτώ, γιατί ήθελε να μάθει τι σκοπό έχει εκείνος για την κόρη του και του ζητάει να πάρει γρήγορα την απόφασή του με ποια από τις δύο θέλει να είναι. Η Θεανώ προτείνει στη Σοφία να γυρίσουν στην Ελλάδα. Η Δάφνη επιτίθεται στον Σερέτη για την κατάθεσή του ενάντια στον Πέτρο...



Τρίτη 28/2/17 - Επεισόδιο 314: Ο Μάνος αποφασίζει να πει στην Έλσα όλη την αλήθεια για τη Σοφία. Ο Στέφανος ζητάει χρόνο από τη Μυρτώ, καθώς νιώθει εγκλωβισμένος. Η Κρίστη ζητάει από τη Σύλβια να φύγει από τη ζωή της, καθώς τώρα που η ίδια αφήνει πίσω την καριέρα της, δεν την χρειάζεται. Η Σύλβια μάταια προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, με την Κρίστη να νιώθει για πρώτη φορά ανοιχτά ότι απειλείται. Όσο ο Μάνος εξιστορεί στην Έλσα την ιστορία με τη Σοφία, τόσο συνειδητοποιεί ότι εκείνη είναι πίσω από τον θάνατο της Μαρίνας. Η Έλσα, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί μάταια να σταματήσει την οργή του. Η Δάφνη προσπαθεί να καθησυχάσει τον Πέτρο, καθώς ακόμα δεν έχει καταθέσει η ίδια και ο Αντρέας ως μάρτυρες υπεράσπισης. Την ίδια ώρα, η Εύα γιορτάζει την έκβαση της δίκης, που σίγουρα θα στείλει τον Πέτρο για τα καλά στη φυλακή. Ο Γρηγορίου συμβουλεύει τον Κίμωνα να δηλώσει μεταμέλεια για την επίθεσή του κατά του Άλκη. Η Σοφία σοκάρεται όταν ο Μάνος την ρωτάει ευθέως εάν εκείνη σκότωσε τη Μαρίνα. Ο Άλκης ζητάει από την Ηρώ να γυρίσει στο γραφείο και να διαρρεύσει στα Μέσα την επίθεση που δέχτηκε από τον Κίμωνα Μαυρή.

Ο Μάνος λέει στη Σοφία πως ξέρει όλη την αλήθεια από τον Χρήστο και την πιέζει να του πει την αλήθεια για τη Μαρίνα. Οι φωνές του κινητοποιούν τη Νεφέλη και τη Θεανώ και ο Μάνος αναγκάζεται να φύγει. Ο Κίμωνας επικοινωνεί με την Κρίστη και της λέει ότι είναι στο κρατητήριο. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα την απόφασή τους να χωρίσουν με τον Αντρέα. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας νιώθει να ασφυκτιά με την Ελίζα και την ανασφάλεια που εκείνη νιώθει για τη σχέση τους. Η Θεανώ συμβουλεύει τη Σοφία να μιλήσει στον Μάνο και να διώξει από πάνω τους κάθε υποψία για τον θάνατο της Μαρίνας. Η Έλσα από την άλλη προσπαθεί κι εκείνη να τον πείσει ότι η Σοφία δεν σχετίζεται με την υπόθεση της Μαρίνας. Η Κρίστη θυμώνει με τον Κίμωνα, που επιτέθηκε στον Άλκη, καθώς θα αποτελέσει ακόμα έναν λόγο για να της πάρει την επιμέλεια του Φαίδωνα. Η Δάφνη βλέπει το βραχιόλι της Μάρθας στο γραφείο του Δημήτρη, αλλά αρνείται ότι είναι δικό της. Ο Δημήτρης δεν πείθεται και της εκφράζει την πεποίθησή του ότι η Μάρθα σκότωσε τον Δήμο.

Ο Σερέτης έχει στα χέρια του βίντεο του μπράβου του Δημοσθένους, όπου παραδέχεται ότι χρηματίστηκε από τον Φοίβο για να καταθέσει στην Αστυνομία ότι η Άννα έλειπε από το σπίτι την ώρα του φόνου. Η Εύα από την άλλη επιμένει πως η Μάρθα είναι ο δολοφόνος. Η Ελίζα πιέζει τον Αντρέα να πει την αλήθεια, δηλαδή ότι βλέπει, αλλά εκείνος επικαλείται υπηρεσιακούς λόγους. Η Έλσα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρίνα για να της πει την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τον Μάνο και τη Σοφία. Η Σοφία, που δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, καταφεύγει πάλι στα ηρεμιστικά. Ο Στέφανος ρωτάει την Έλσα τι θα έκανε αν μάθαινε ότι την έχει απατήσει. Η Κρίστη παρακαλεί τον Άλκη να αποσύρει τη μήνυση κατά του Κίμωνα. Η Δάφνη ακούει σοκαρισμένη τη Μάρθα, που παραδέχεται ότι εκείνη σκότωσε τον Δήμο και επιπλέον ότι αυτός ήταν ο βιαστής της. Ο Οδυσσέας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Αντρέα και τη Δάφνη...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ