Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 326 - 327, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 16/3/17 - Επεισόδιο 326: Ο Δημήτρης ακούει σοκαρισμένος τη Θεανώ, που του εκθέτει τα γεγονότα που οδήγησαν στην εξαφάνιση της Μαρίνας, αλλά τον βεβαιώνει πως η Σοφία δεν είχε ιδέα για τις πράξεις της. Η Κρίστη ξαφνιάζεται με την επιμονή του Κίμωνα να τη βοηθήσει στο θέμα του παιδιού της, ενώ έχει αποφασίσει να χωρίσει μαζί της. Εκείνος, που δεν μπορεί να της πει για τη συμφωνία του με τον Άλκη, νιώθει εγκλωβισμένος. Ο Μάνος λέει στην Έλσα πως με τη «Θάλεια» νιώθει κάτι καρμικό, σαν κάτι να τον συνδέει με αυτή την άγνωστη γυναίκα. Η Έλσα εξιτάρεται. Η Μάρθα ζητάει από τον Γρηγορίου να θέσει τον Πέτρο σε κατ’ οίκο περιορισμό, καθώς κινδυνεύει να χάσει τελείως τα λογικά του και χρήζει θεραπείας. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος, μέσα στο κελί του, δείχνει χαμένος και αποπροσανατολισμένος από την πραγματικότητα. Η Κρίστη συναντάει τυχαία στο πάρκο τον Φαίδωνα με την καινούργια του νταντά.

Ο Δημήτρης μεταφέρει στον Μάνο και την Έλσα την ομολογία της Θεανώς, ότι εκείνη έβαλε να σκοτώσουν τη Μαρίνα. Η Έλσα, που γνωρίζει την αλήθεια, ακούει τα νέα μαγκωμένη. Στη Δίωξη πανηγυρίζουν την επιτυχία για την επιχείρηση με το αγαλματάκι. Ωστόσο ο Σερέτης εκφράζει τον προβληματισμό του για την παρουσία ενός άγνωστου άντρα που βοήθησε στην επιτυχή έκβαση της επιχείρησης, που δεν ήταν άλλος από τον Αντρέα. Μετά από τη διάσωση της Δάφνης ο Αντρέας γυρίζει στην Ελίζα. Η Έλσα ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να πείσει τη Μαρίνα να γυρίσει, καθώς η Θεανώ κινδυνεύει να μπει στη φυλακή για ένα φόνο που τελικά δεν έκανε. Η Σύλβια παραμονεύει έξω από το σπίτι της Κρίστης. Ο Άλκης νιώθει έλξη για τη Νάντια, την καινούργια νταντά του Φαίδωνα. Ο Μάνος ενημερώνει τη Σοφία για την ομολογία της Θεανώς και ζητάει να μάθει εάν είχε και η ίδια ανάμειξη στην εξαφάνιση της Μαρίνας. Η Άννα προτρέπει την Κρίστη να βγουν, αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματά τους. Η Δάφνη στέλνει μήνυμα στον Αντρέα να συναντηθούν.

Η Σοφία λέει στον Μάνο ότι δεν ξέρει τίποτα σχετικά με την υπόθεση της Μαρίνας, καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού που είχαν κανονίσει το βράδυ της εξαφάνισής της. Ο Αντρέας βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει από το σπίτι για να συναντήσει τη Δάφνη. Μετά από την ομολογία της Θεανώς, η Σοφία και ο Μάνος αποφασίζουν πως δεν μπορούν να είναι ξανά μαζί. Η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν ο Αντρέας της λέει πως παριστάνει ακόμα τον τυφλό για να την προστατέψει από τον Σερέτη. Η Έλσα λέει στη Μαρίνα τα γεγονότα με τη Θεανώ και την επικείμενη φυλάκισή της. Όσο ο Αντρέας βρίσκεται με τη Δάφνη, η Ελίζα του τηλεφωνεί. Την ίδια ώρα, και ο Δημήτρης περιμένει τη Δάφνη στο σπίτι της μαζί με τον Οδυσσέα. Η Κρίστη βγαίνει με την Άννα και εκπλήσσεται ευχάριστα που ο κόσμος ακόμα την αναγνωρίζει και εκφράζει το θαυμασμό του για εκείνη. Η Δάφνη κλονίζεται όταν ο Αντρέας της λέει πως η Ελίζα είναι η μόνη που ξέρει ότι η όρασή του έχει επανέλθει. Ο Δάσκαλος πιέζει τη Θάλεια να παρακολουθεί στενά τη Μαρίνα μέχρι να γεννήσει...



Παρασκευή 17/3/17 - Επεισόδιο 327: Η Μαρίνα αποκλείει στην Έλσα την περίπτωση να γυρίσει στην Κύπρο, ακόμα κι αν το παιδί είναι του Μάνου. Η Σοφία στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στον Μάνο. Ο Αντρέας επιστρέφει στο σπίτι της Ελίζας χωρίς να της αναφέρει τη συνάντησή του με τη Δάφνη. Το ίδιο και η Δάφνη που επιστρέφοντας βρίσκει τον Δημήτρη στο σπίτι της. Η Σοφία φεύγει από το νοσοκομείο, μην έχοντας πού να πάει. Η Κρίστη και η Άννα περιμένουν την Έλσα στο δικαστήριο, ενώ η Σύλβια τις παρακολουθεί. Ο Δημήτρης βλέπει τον Αντρέα που φτάνει στη Δίωξη και εκπλήσσεται με την άνεση που περπατάει. Η Δάφνη ωστόσο δεν του λέει την αλήθεια, πως ο Αντρέας βλέπει. Ο Μάνος κάνει εκπομπή και η Μαρίνα του στέλνει mail, πάλι ως «Θάλεια». Ο Μάνος για άλλη μία φορά ξαφνιάζεται με την οικειότητα που νιώθει γι’ αυτή τη μυστηριώδη ακροάτριά του. Η Έλσα φτάνει έγκαιρα στο δικαστήριο και καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης για την Κρίστη. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να μην πει στον Δημήτρη ότι βλέπει. Εκείνη σέβεται την επιθυμία του, αλλά του ζητάει να δουλέψουν μαζί για να μπορέσουν να ξεσκεπάσουν τον Σερέτη.

Ο Αντρέας αρνείται καθώς νιώθει ότι η Δάφνη μπορεί να κινδυνεύει. Χάρη σε ένα τυχαίο περιστατικό, η Ελίζα καταλαβαίνει ότι ο Αντρέας της είπε ψέματα για το πού ήταν το προηγούμενο βράδυ. Η κατάθεση της Έλσας ολοκληρώνεται, ενώ στο δικαστήριο φτάνει και η Μάρθα που καταφέρνει να συγκινήσει την Πρόεδρο. Ο Διαμαντίδης πιέζει τον Σερέτη για την υπόθεση με τον Ρώσο κρατούμενο. Ο Σερέτης επικοινωνεί με τον Υπουργό και κανονίζει τη μεταφορά του κρατουμένου για την ίδια μέρα. Η Ελίζα πηγαίνει στη Δίωξη και καλεί τη Δάφνη και τον Δημήτρη στο σπίτι της για δείπνο. Ο Μάνος προλαβαίνει τη Σοφία έξω από το νοσοκομείο και φεύγουν μαζί για το σπίτι του. Ο Άλκης αθετεί την υπόσχεσή του και αναφέρει στο δικαστήριο την αρπαγή του Φαίδωνα από τη Σύλβια. Τότε η Κρίστη αναγκάζεται να εκθέσει κι εκείνη τη χρήση αμφεταμινών που έκανε ο Άλκης και παραλίγο να θέσει τη ζωή του παιδιού σε κίνδυνο. Η Πρόεδρος σοκάρεται με την απόκρυψη τόσο σοβαρών στοιχείων από τον φάκελό τους και ζητάει επανεξέταση της υπόθεσης της επιμέλειας.

Ο Δημήτρης βλέπει καχύποπτα την πρόταση της Ελίζας να βρεθούν και οι τέσσερις μαζί, πιστεύοντας πως θέλει να τσεκάρει τη σχέση της Δάφνης και του Αντρέα. Η Δάφνη τον καθησυχάζει, βεβαιώνοντάς τον πως η σχέση τους είναι μόνο φιλική. Το δικαστήριο παύει την ακροαματική διαδικασία και η Κρίστη αποφασίζει να πάει μία βόλτα. Η Έλσα επιμένει να τη συνοδεύσει, αλλά η Κρίστη αρνείται και φεύγει μόνη της χωρίς να έχει αντιληφθεί τη Σύλβια που την ακολουθεί. Ο Άλκης οργίζεται όταν ο δικηγόρος του λέει πως μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις, ίσως χάσει την επιμέλεια του Φαίδωνα. Ο Μάνος παραχωρεί το δωμάτιό στη Σοφία μέχρι να αναρρώσει και να μπορέσουν να αναθεωρήσουν τη σχέση τους. Η Θεανώ ζητάει να ειδοποιήσουν τη Σοφία να την επισκεφτεί στο κρατητήριο. Ο Σερέτης οργανώνει τη μεταφορά του Ρώσου κρατουμένου αλλά κρατάει κρυφή τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η Αστυνομία. Έτσι ο Αντρέας δεν μπορεί να ακούσει αυτή τη σημαντική πληροφορία και αγανακτεί. Η Δάφνη ετοιμάζεται για τη νέα της εκδίκηση στον εκβιαστή ανηλίκων...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ