Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 305, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 15/2/17 - Επεισόδιο 305: Ο Πέτρος φοβάται πως η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι καταδικαστική με πολλά χρόνια φυλάκισης. Η Μάρθα ξαφνιάζεται όταν η Έλενα της λέει πως φεύγει. Ο Διαμαντίδης εκβιάζει τον Άλκη να συμμαχήσει μαζί του τώρα που πέθανε ο Δήμος. Όλοι στο νοσοκομείο αναρωτιούνται πώς η Σοφία χορήγησε λάθος φάρμακο, με αποτέλεσμα να πεθάνει ο ασθενής. Ο Χρήστος επιρρίπτει ευθύνες στον Μάνο, που με τη συμπεριφορά του την έφτασε σε αυτό το σημείο. Εκείνος τον αντικρούει. Όταν μένει μόνος του όμως κατακλύζεται από ενοχές. Η Ελίζα προσπαθεί να προσγειώσει τον ενθουσιασμό του Αντρέα για την όρασή του. Εκείνος όμως βλέπει καθαρά το πρόσωπό της και τρελαίνεται από χαρά. Η Δάφνη συνεχίζει τις έρευνές της για την πρώην σύζυγο του Σερέτη. Η Εύα και ο Σερέτης σκέφτονται πώς να προσεγγίσουν τον Διαμαντίδη.

Ο Αντρέας ζητάει από την Ελίζα να κρατήσουν κρυφό το γεγονός πως βλέπει. Ο Θεοχάρης κάνει τα πάντα για να τονώσει το ηθικό της Κρίστης για τη συναυλία. Η Έλενα αφήνει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Πέτρο. Η Δάφνη λέει στον Δημήτρη την απόφασή της να είναι μαζί. Ο Χρήστος βεβαιώνει τον Αντρέα πως η όρασή του θα επανέλθει μόνιμα πια και ξαφνιάζεται όταν εκείνος του ζητάει να μην το πει στη Δάφνη. Ο Πέτρος βρίσκει το γράμμα της Έλενας. Από τη μία νιώθει λύτρωση με τη φυγή της κι από την άλλη πίκρα, που εκείνος τώρα πια έχει χάσει τη ζωή του. Η Μάρθα δίνει το βραχιόλι στην Άννα για να το πάει στον Δημήτρη. Η Κρίστη αποφασίζει να πάει τον Φαίδωνα στο σπίτι του Άλκη για να μπορέσει να γράψει με τον Κίμωνα ένα καινούργιο τραγούδι για τη συναυλία της.

Ο Μάνος ζητάει τη γνώμη της Έλσας για το λάθος της Σοφίας, που οδήγησε στον θάνατο του ασθενούς της. Όταν και η Έλσα τον επικρίνει, οι τύψεις του μεγαλώνουν. Η Σοφία δεν μπορεί να βρει παρηγοριά για το κακό που προκάλεσε. Ο Πέτρος ξαφνιάζεται όταν βρίσκει την πόρτα του γραφείου της Δάφνης κλειδωμένη. Εκείνη δικαιολογείται πως μελετάει μια πολύ σοβαρή υπόθεση με τον Δημήτρη. Η Μάρθα λέει στον Φοίβο πως συμφωνεί τελικά να φύγουν στο εξωτερικό με την Ελπίδα, με την προϋπόθεση να παντρευτούν και να πάρει την κηδεμονία της. Η Ελίζα εκφράζει στον Αντρέα την αγωνία της μήπως τώρα που επανήλθε η όρασή του γυρίσει στη Δάφνη. Η Κρίστη μπαίνει στο γραφείο του Άλκη και τον βρίσκει αγκαλιά με την Ηρώ...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ