Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 325, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 15/3/17 - Επεισόδιο 325: Η Ελίζα, που δεν μπορεί να διαχειριστεί την εξομολόγηση του Αντρέα στον Σερέτη όσον αφορά στη σχέση του με τη Δάφνη, είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ο Διαμαντίδης εκβιάζει τον Σερέτη για τον Ρώσο κρατούμενο, λέγοντας πως αν πέσει η οργάνωσή τους, θα τον πάρουν μαζί τους. Μετά από την ανατροπή της υπόθεσης με τον Νικόλα, ο Μάνος νιώθει λύτρωση και κάνει μία ιδιαίτερη εκπομπή στο ραδιόφωνο. Η Μαρίνα, που τον ακούει, επικοινωνεί ξανά μαζί του σαν «Θάλεια». Ο Στέφανος εξομολογείται στην Έλσα ότι σκέφτεται να φύγει σε αποστολή σαν ύστατη προσπάθεια να την κάνει να γυρίσει κοντά του. Εκείνη όμως δεν τον αποτρέπει. Η Ελίζα υποδέχεται τον Αντρέα, χωρίς να του πει για τη συνομιλία του με τον Σερέτη. Η Δάφνη δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους συναδέρφους της για την επιχείρηση με το αγαλματάκι. Η Εύα εκφράζει στον Σερέτη την καχυποψία της για την πρόταση του Αντρέα να δουλέψει μαζί του.

Η Έλσα λέει στον Μάνο την απόφαση του Στέφανου να φύγει. Η Μάρθα επισκέπτεται τον Πέτρο και σοκάρεται όταν εκείνος δεν την αναγνωρίζει. Η Έλσα βλέπει στο laptop του Μάνου την επικοινωνία του με τη «Θάλεια» και καταλαβαίνει πως είναι η Μαρίνα. Ένας πληροφοριοδότης ενημερώνει τον Αντρέα πως την έχουν στημένη σε μια επιχείρηση της Δίωξης για ένα κλεμμένο αρχαίο αγαλματίδιο. Ο Αντρέας ανησυχεί για τη Δάφνη και φεύγει βιαστικά από το σπίτι, αφήνοντας την Ελίζα σε έντονη ταραχή. Η Θεανώ ζητάει να μιλήσει στον αστυνόμο Γρηγορίου. Η Κρίστη βγάζει την αγωνία της στην Άννα και τη Μάρθα για την έκβαση του δικαστηρίου. Την ίδια ώρα, η Σύλβια ετοιμάζει την επίθεσή της εναντίον της με βιτριόλι. Η Κρίστη καταλαβαίνει πως η Άννα και η Μάρθα κρύβουν κάποιο μυστικό σχετικά με τη δολοφονία του Δήμου. Ο Άλκης θέλει να βεβαιωθεί πως η Πρόεδρος του δικαστηρίου θα πάρει το μέρος του. Ο Κίμωνας μαθαίνει πως πίσω από την καταστροφή της καριέρας της Κρίστης κρυβόταν ο Δήμος, πιθανά σε συνεργασία με τον Άλκη.

Ο Αντρέας προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Δάφνη, αλλά το κινητό της είναι απενεργοποιημένο. Την ίδια ώρα, εκείνη έχει φτάσει στο χώρο της επιχείρησης. Ο Μάνος εκφράζει στην Έλσα τη χαρά του που μετά από τόσα χρόνια τύψεων σχετικά με το θάνατο του Νικόλα, επιτέλους η συνείδησή του ησύχασε. Όταν δέχεται άλλο ένα μήνυμα από τη «Θάλεια», η Έλσα του ζητάει να της μιλήσει για αυτή τη μυστηριώδη γυναίκα με την οποία επικοινωνεί. Ο Αντρέας φτάνει στο χώρο όπου γίνεται η επιχείρηση της Δίωξης, όταν ακούγονται πυροβολισμοί. Η Θεανώ λέει στον Δημήτρη πως εκείνη έβαλε ανθρώπους να σκοτώσουν τη Μαρίνα, για να εκδικηθεί τον Ραζή για το θάνατο του γιου της. Ο Αντρέας σώζει τελευταία στιγμή τη Δάφνη. Εκείνη σοκάρεται, καθώς καταλαβαίνει πως ο Αντρέας βλέπει. Ο Κίμωνας συμβουλεύει την Κρίστη να εκθέσει στο δικαστήριο τη χρήση ναρκωτικών που έκανε ο Άλκης. Ο Αντρέας φεύγει από το χώρο της επιχείρησης, αφήνοντας τη Δάφνη έντονα προβληματισμένη...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ