Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 13, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη στιγμή που ο Κεμάλ και η Νιχάν πηγαίνουν τις φωτογραφίες με τη στιγμή του θανάτου του Οζάν σε κάποιον ειδικό, η Βιλντάν ενημερώνει τον Εμίρ ότι δεκάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το σπίτι του, μετά την ξαφνική εμφάνιση της μητέρας του με ασθενοφόρο, την οποία όλοι θεωρούν νεκρή.

Η Νιχάν συγκλονισμένη ακούει τον Κεμάλ να της λέει πως ο ειδικός του είπε με σιγουριά ότι ο Οζάν δεν κρεμάστηκε μόνος του αλλά το έκανε κάποιος άλλος. Από την άλλη, ο Εμίρ κατηγορεί τον πατέρα του για το ότι κατάφεραν να πάρουν τη μητέρα του, παρά το γεγονός ότι φυλασσόταν από ανθρώπους του. Ο Εμίρ ξέρει ότι πρόκειται για δουλειά του Κεμάλ και εκνευρίζεται όταν η Ασού του επισημαίνει ότι ήταν επόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, μετά τη φωτιά που έβαλε στο μαγαζί του πατέρα του.

Όταν η Νιχάν επιστρέφει στο σπίτι βρίσκει τον Εμίρ στο κρεβάτι της μητέρας του. Ο Εμίρ της λέει ότι ο Κεμάλ θα πληρώσει για ότι έκανε και η Νιχάν τον προτρέπει να μην ανταποδώσει το "χτύπημα".

Η πολιορκία του Αϊχάν στη Λεϊλά συνεχίζεται ενώ ο Εμίρ εξοργίζεται όταν μαθαίνει πως η μητέρα του πριν από 7 χρόνια είχε μια τάση αφύπνισης και ο πατέρας του, ο Γκαλίπ, έδωσε εντολή να της χορηγηθεί φάρμακο για να κοιμηθεί.

Ο αστυνόμος Χακάν συνεχίζει το διπλό παιχνίδι του. Έτσι, όταν ο Κεμάλ του λέει ότι βρήκε τον ιδιοκτήτη του σκάφους με το οποίο ο Εμίρ θα φυγάδευε τον Οζάν, ο Χακάν ενημερώνει αμέσως τον Εμίρ ο οποίος με τη σειρά του, του δίνει εντολή να συλλάβει τον οδηγό. Τη συζήτησή τους στο τηλέφωνο ακούει κρυφά η Νιχάν...

Στο μεταξύ, η Ζεϊνέπ ακολουθεί τις οδηγίες του Εμίρ, που έχει σκοπό να παραπλανήσει τον Κεμάλ, και προσποιείται ότι είναι πληγωμένη προκαλώντας ανησυχία στην οικογένεια της...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 13ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (48ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ