Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 14, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο αστυνόμος Χακάν εκτελεί τη διαταγή του Εμίρ και συλλαμβάνει τον οδηγό που θα φυγάδευε τον Οζάν, τη στιγμή που δειπνούν μαζί Νιχάν, Κεμάλ, Λεϊλά και Αϊχάν.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Νιχάν βάζει στον Κεμάλ να ακούσει την τηλεφωνική συνομιλία που ηχογράφησε μεταξύ Εμίρ και Χακάν και ο Κεμάλ ακούει για τη διαταγή για τη σύλληψη του οδηγού αλλά και για μια συνάντηση του Εμίρ την επόμενη μέρα που έχει σχέση με τον Οζάν. Κατόπιν Κεμάλ και Νιχάν δίνουν ραντεβού να βρεθούν προκειμένου να μάθουν με ποιον θα συναντηθεί ο Εμίρ. Από την άλλη, ο Αϊχάν και η Λεϊλά έρχονται ολοένα και πιο κοντά...

Η Νιχάν, έχοντας δικαιολογήσει την απουσία της, περνά τη νύχτα με τον Κεμάλ και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να ανάψει το φιτίλι που θα κάψει κάθε αντίσταση και και τους θα φέρει ξανά μαζί. Την ίδια στιγμή ο Εμίρ βρίσκει τη συσκευή και καταλαβαίνει ότι η Νιχάν άκουσε τη συνομιλία του με τον αστυνόμο Χακάν.

Ο Εμίρ, γνωρίζοντας ότι η Νιχάν άκουσε τη συνομιλία του, ετοιμάζει παγίδα και δεν πηγαίνει στη συνάντηση αλλά βάζει ανθρώπους του να παρακολουθούν. Όμως και ο Κεμάλ έχει πάρει τα μέτρα και δεν πηγαίνει με τη Νιχάν πράττοντας το ίδιο. Όταν οι δυο τους αντιλαμβάνονται ότι ο Εμίρ δεν πήγε στη συνάντηση η Νιχάν αρχίζει να φοβάται ότι ο Εμίρ την υποψιάζεται. Παράλληλα ο Εμίρ προειδοποιεί τον... Ταρίκ ότι ο Κεμάλ βρίσκεται στα ίχνη του δολοφόνου του Οζάν.

Η Ασού συναντά τη Νιχάν και της ζητά να της πει αν έχει σχέση με το γεγονός ότι ο Κεμάλ την εγκατέλειψε. Η Νιχάν αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση ενώ η Ασού της λέει ότι εξακολουθεί να τον αγαπά. Από την άλλη, η Ζεϊνέπ προσπαθεί χωρίς επιτυχία να μιλήσει με τον Εμίρ στο τηλέφωνο.

Η Ασού λέει στον Εμίρ ότι ο Κεμάλ τη χώρισε και εκείνος την προτρέπει να τον πιέσει με μια δήθεν εγκυμοσύνη. Όμως η Ασού δείχνει να μη δέχεται... Στο μεταξύ η Ζεϊνέπ κανονίζει να συναντηθεί με τον αστυνόμο Χακάν...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 14ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (49ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ