Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 16, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κεμάλ με όση δύναμη του έχει απομείνει από την υπερπροσπάθεια κάνει ότι μπορεί προκειμένου να ανοίξει την πόρτα του ψυγείου όπου είναι κλειδωμένη η Νιχάν, όταν ξαφνικά τον σημαδεύει το όπλο του Ρεσάτ.

Ο Κεμάλ, όμως, καταφέρνει να τον ρίξει αναίσθητο και να απελευθερώσει τη Νιχάν, τη στιγμή που ο Εμίρ με τον αστυνόμο Χακάν τον αναζητούν για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ.

Παρά την παγίδα που του έστησαν, με αποτέλεσμα να βρεθεί καταζητούμενος, ο Κεμάλ σε ένα ξέσπασμα στιγμής ανοίγει την καρδιά του στη Νιχάν, λέγοντας της ότι για αυτόν είναι η ζωή του. Από την πλευρά της, η Νιχάν αισθάνεται ενοχές καθώς θεωρεί ότι εξαιτίας της έμπλεξε. Και μέσα σ' όλα αυτά ακούνε στο τηλέφωνο το μήνυμα της Ασού η οποία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Νιχάν και ο Κεμάλ μεταφέρουν την Ασού στο νοσοκομείο. Αργότερα η Νιχάν μαζί με τη Λεϊλά συναντούν τον Κεμάλ στου Αϊχάν, όπου έχει βρει προσωρινό καταφύγιο για να αποφύγει τη σύλληψη. Κατόπιν η αστυνομία κάνει έφοδο στο σημείο αλλά δεν καταφέρνει να τον εντοπίσει.

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο η Ζεϊνέπ βλέπει τον Εμίρ να κλαίει στο πλευρό της Ασού και το παρεξηγεί καθώς μη γνωρίζοντας την αλήθεια θεωρεί ότι οι δυο τους έχουν σχέση. Όταν όμως απειλεί τον Εμίρ ότι θα τα πει όλα στον Κεμάλ για την "απαγορευμένη αγάπη" του, ο Εμίρ της λέει ότι γνωρίζει το μικρό μυστικό της σχετικά με το φόνο του... Οζάν...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 16ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (51ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ