Breaking News

«Ξαναδέστε τους»: Το παρασκήνιο που οδήγησε στο ξαφνικό «κόψιμο» της εκπομπής

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Δευτέρα ο Νίκος Μουτσινάς, ως καλεσμένος στο Πρωινό, δήλωνε ότι με τον ερχομό του  Γιώργου Δάσκαλου στους "Ξαναδέστε τους" - που πλέον αποτελούν παρελθόν στον Alpha - ήταν σαν να άρχιζε η εκπομπή από την αρχή.

«Όταν ήρθε ο Γιώργος ο οποίος και μένα ήξερε και τη Μαρία, είχε ξανακάνει την εκπομπή, ξαφνικά για μένα κούμπωσε όλο το παζλ. Νομίζω ότι η εκπομπή μας ξεκίνησε πριν τρεις εβδομάδες, αυτή την αίσθηση έχω» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η εκπομπή δεν έφτασε ούτε μέχρι την Παρασκευή. Την Πέμπτη έριξε αυλαία ενώ οι παρουσιαστές αποχαιρέτησαν και ευχαρίστησαν τον κόσμο μέσω Instagram.

Σήμερα το "ΣΟΥ-ΚΟΥ" του Ant1 αποκάλυψε το παρασκήνιο που οδήγησε στο ξαφνικό τέλος της εκπομπής. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε, μεταξύ άλλων:

«Στις 2 - 2:30 το μεσημέρι που τους ανακοινώθηκε η απόφαση κανείς δεν είχε ιδέα. Οι Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Ηλιάκη, Μαίρη Συνατσάκη, Γιώργος Δάσκαλος και όλη η ομάδα πίσω από τις κάμερες δεν γνώριζαν κάτι μέχρι εκείνη την ώρα για την απόφαση του καναλιού για το αιφνιδιαστικό τέλος της εκπομπής τους.

Το κανάλι τους είπε ότι μπορούν οι ίδιοι να αποφασίσουν αν θα βγάλουν στον αέρα την τελευταία εκπομπή την Παρασκευή, προκειμένου να χαιρετίσουν τον κόσμο. Όμως, αποφάσισαν μεταξύ τους ότι δεν έχει νόημα να κάνουν μια χαρούμενη εκπομπή που δεν θα ήταν χαρούμενη για να χαιρετάνε 2 ώρες τον κόσμο, κάτι που έκαναν με το βίντεο που ανέβασαν στο Instagram».

«Αυτό που έμαθα είναι ότι τους είπαν ότι κόβεται η εκπομπή γιατί δεν έφερε τα επιθυμητά νούμερα και ότι υπάρχει ανταγωνισμός και ότι τα πράγματα είναι δύσκολα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να στηρίξει το κανάλι άλλο αυτή την εκπομπή. Τους το είπαν τελευταία στιγμή και γι' αυτό αποφάσισαν να μη βγούνε. Νομίζω ο Νίκος πρώτος είπε ότι "εγώ δεν θέλω να βγω" και ακολούθησαν και οι άλλοι» πρόσθεσε η Μαρία Μπεκατώρου.