Breaking News

«The Voice of Greece»: Απόψε ο ημιτελικός - «Μάχη» για τα 8 εισιτήρια του τελικού

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δείτε σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 21.00 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: Τα 17 αστέρια που ξεχώρισαν διαγωνίζονται στον λαμπερό ημιτελικό του «The Voice of Greece». Ποιοι θα κερδίσουν το κοινό για να πάρουν τις οκτώ θέσεις για τον μεγάλο τελικό;

Μια ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, στον ημιτελικό του φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης, οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Η αγωνία των διαγωνιζόμενων, των coaches και του κοινού θα κορυφωθεί. Η βασίλισσα του Voice, Έλενα Παπαρίζου και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, θα τραγουδήσουν τα ολοκαίνουρια τραγούδια τους live στο stage.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η Έλενα των Otherview από το Social Media Room υποδέχεται τους νικητές που μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια διαγωνίζονται: H Νικολέτα Μηλιώνη, ο Άκης Κακαγής, η Κασσιανή Λειψάκη, ο Γιάννης Μαργάρης και η Κωνσταντίνα Τσιριμώνα.

Με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη εμφανίζονται: Ο Allan Paul, ο Γιάννης Παντελαίος, η Billie Isak και η Κέλλυ Ντούλια.

Mε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου παίρνουν μέρος: Ο Βαγγέλης Τσακνάκης, η Κυριακή Κοτζιάμπαση και η Ελπίδα Πράμας.

Tέλος, με την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα δούμε τους: Γιώργο Καρέλη, Παναγιώτη Χατζήπαπα, Ξενοφώντα Δουλουμάκη, Γιώργο Κυδωνάκη και τον Χρήστο Θεοδώρου.