Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 331 - 332, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 23/3/17 - Επεισόδιο 331: Η Δάφνη επισκέπτεται την Ελίζα με σκοπό να της ζητήσει συγνώμη για το προηγούμενο βράδυ και η Ελίζα βρίσκει ευκαιρία να την ψαρέψει για τη σχέση της με τον Αντρέα. Ο Κίμωνας ξεσπάει στον Άλκη για όλα όσα έχει κάνει ώστε να κερδίσει την επιμέλεια του μικρού. Ο Σερέτης απορεί με τον Δημήτρη που δεν γνωρίζει για τη μετάθεση του Αντρέα και ξαφνιάζεται περισσότερο όταν μαθαίνει πως είναι ζευγάρι με τη Δάφνη. Ο Αντρέας αγωνιά μήπως ο Δημήτρης προδώσει το μυστικό του ότι βλέπει. Η Σύλβια παραμένει ασύλληπτη και η Άννα με την Έλσα ανησυχούν για το ποιο θα είναι το επόμενό της χτύπημα. Η Ελίζα συμβουλεύει τη Δάφνη να κάνει με τον Δημήτρη ό,τι έκανε ο Αντρέας με εκείνη και κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη της. Η Δάφνη νιώθει έντονη ταραχή, καθώς καταλαβαίνει πως ο Αντρέας είναι πραγματικά εpωτευμένος με την Ελίζα. Ο Δημήτρης βεβαιώνει τον Αντρέα πως δε θα πει σε κανέναν ότι βλέπει, αλλά ξεσπάει το θυμό του για τη Δάφνη, που δεν τον εμπιστεύτηκε.

Ο Αντρέας προσπαθεί να τον καλμάρει και να τον βοηθήσει να τα ξαναβρεί μαζί της. Ο Μάνος ακολουθεί τη Σοφία, που κατευθύνεται στο μαγαζί, όπου έδινε τις παραστάσεις του κατά το παρελθόν. Η Μαρίνα εκπλήσσεται ευχάριστα όταν η Θάλεια την παρακινεί να βγουν από τον ξενώνα και να πάνε για ψώνια. Η Άννα ζητάει από τη Μάρθα να έρθει στο νοσοκομείο για να ηρεμήσει την Κρίστη. Η Σοφία μπαίνει στο μαγαζί του Μάνου και θυμάται την παράσταση που είχε δώσει αποκλειστικά για εκείνη. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα για την παρεξήγηση που έγινε με τον Δημήτρη. Εκείνη βλέπει ότι η σχέση της Δάφνης με τον Αντρέα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η Σοφία συγκινείται όταν βλέπει τον Μάνο στο μαγαζί, να της ζητάει να μείνουν μαζί για πάντα. Η Άννα απορεί με τον Κίμωνα, που αντιμετωπίζει θετικά μία ακόμα επίσκεψη του Άλκη στο νοσοκομείο για να δει την Κρίστη. Η Κρίστη ξαφνιάζεται όταν ο Άλκης της λέει ότι θα την αφήνει να βλέπει τον Φαίδωνα όποτε και όσο θέλει, παρόλο που ο ίδιος κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού.

Η Ηρώ ζητάει από τον Διαμαντίδη χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση γάμου, ωστόσο τον βεβαιώνει πως θα υποβάλλει την παραίτησή της από το γραφείο του Άλκη. Η Κρίστη συγκινείται με τη στάση του Άλκη να την αφήνει να βλέπει τον Φαίδωνα, αλλά φοβάται μήπως το πρόσωπό της είναι αποκρουστικό για το παιδί. Η υπόθεση ενός άντρα, που κακοποιούσε τη γυναίκα του και αφέθηκε ελεύθερος, μπαίνει στο στόχαστρο της Δάφνης. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας την ενημερώνει για τη συνάντησή του με τον Δημήτρη και ότι αισθάνεται πολύ πληγωμένος από εκείνη. Για μια ακόμα φορά, η Εύα εκφράζει στον Σερέτη τις επιφυλάξεις της για την εμπιστοσύνη που εκείνος δείχνει στον Αντρέα. Ο Αντρέας βλέπει τον φάκελο του Παυλή, του άντρα που έχει στοχοποιήσει η Δάφνη και καταλαβαίνει πως πάλι ετοιμάζει κάτι. Η Έλσα μπαίνει στο σπίτι του Στέφανου και βρίσκει ένα γράμμα για εκείνη. Η Μαρίνα με τη Θάλεια έχουν βγει για ψώνια, όταν η Μαρίνα βλέπει έναν παλιό γνωστό του Κυριάκου. Ο Μάνος παίρνει τη Σοφία στο σπίτι του...



Παρασκευή 24/3/17 - Επεισόδιο 332: Η Μάρθα επισκέπτεται την Κρίστη και της τονώνει την ψυχολογία σχετικά με την εμφάνισή της. Η Μαρίνα, επιστρέφοντας στον ξενώνα, ακούει τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας. Ο Δημήτρης γυρίζει στο ξενοδοχείο του, όπου η Δάφνη έχει αφήσει έναν φάκελο με τα κλειδιά του σπιτιού της. Η Δάφνη μπαίνει σε ένα chat και γράφει στον Παυλή, τον επιχειρηματία που θέλει να παγιδεύσει. Ο Άλκης ξαφνιάζεται όταν βρίσκει στο γραφείο του τον Διαμαντίδη, που του δίνει την παραίτηση της Ηρώς. Μετά από την κουβέντα της με τη Μάρθα και τον Άλκη, η Κρίστη νιώθει πιο αισιόδοξη. Όταν ρωτάει τον Κίμωνα αν παρά τα όσα της συμβαίνουν θα εξακολουθούν να είναι μαζί, ο Κίμωνας τη βεβαιώνει πως θα είναι δίπλα της. Η Σύλβια τηλεφωνεί στο νοσοκομείο για να μάθει την εξέλιξη της κατάστασης της Κρίστης. Ο Μάνος λέει στη Σοφία την απόφασή του να είναι μαζί της. Η Σοφία νιώθει ευτυχισμένη. Η Μαρίνα δεν πείθεται από τις εξηγήσεις της Θάλειας, σχετικά με τη γυναίκα που φώναζε και σκέφτεται πως πρέπει να δραπετεύσει από τον ξενώνα. Η Έλσα διαβάζει ένα δημοσίευμα για επίθεση στα σύνορα Ιράκ-Τουρκίας και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Στέφανο.

Ο Παυλής απαντάει στο μήνυμα της Δάφνης και κλείνουν ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο. Ο Αντρέας, που παρακολουθεί τη συνομιλία τους, φεύγει από το σπίτι αφήνοντας την Ελίζα μετέωρη. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης, μετά από πολλή σκέψη, φεύγει από το ξενοδοχείο. Ο Αντρέας κλείνει δωμάτιο δίπλα στο δωμάτιο που θα συναντηθεί η Δάφνη με τον Παυλή, αφού πρώτα συνδέει σύστημα παρακολούθησης στο δωμάτιο της Δάφνης. Ο Άλκης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ηρώ. Ο Χρήστος λέει στην Κρίστη για ένα κοριτσάκι, την Αύρα, που νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο και έχει εκφράσει την επιθυμία να συναντηθεί μαζί της. Η Σοφία παλεύει με τα συναισθήματά της, αφού νιώθει την παρουσία της Μαρίνας διάχυτη στο σπίτι του Μάνου. Η Δάφνη παγιδεύει τον Παυλή και τον αναγκάζει να ομολογήσει τα πάθη του μπροστά στην κάμερά της. Ο Μάνος πετάει όλα τα πράγματα της Μαρίνας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Σοφίας. Μετά από τα δημοσιεύματα για την επίθεση στα σύνορα Ιράκ-Τουρκίας, η Έλσα επικοινωνεί με τους φίλους του Στέφανου, προσπαθώντας να μάθει αν είναι καλά.

Η Κρίστη πείθεται και επισκέπτεται την Αύρα στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται, γεμίζοντας χαρά το μικρό κορίτσι. Ο Άλκης αφήνεται στα χάδια της Νάντιας. Η Μάρθα ταράζεται όταν, κατά τη διάρκεια του δείπνου της με τον Πέτρο, εκείνος για άλλη μια φορά χάνεται και νομίζει ότι είναι με την Έλενα. Η Δάφνη εξασφαλίζει την ομολογία του Παυλή και καθώς φεύγει από το δωμάτιο βλέπει έκπληκτη στο διάδρομο τον Αντρέα να την περιμένει. Μαζί μπαίνουν στο δωμάτιο του Αντρέα κι εκείνος την αναγκάζει να παραδεχτεί όλες τις υποθέσεις κακοποιών που η ίδια πήρε στα χέρια της. Παράλληλα, ο Δημήτρης μπαίνει στο σπίτι της Δάφνης και εκνευρίζεται που δεν την βρίσκει εκεί. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως από εδώ και πέρα θα είναι μαζί της στις υποθέσεις που θέλει να ξεκαθαρίσει. Η Δάφνη ξαφνιάζεται ευχάριστα, ενώ η ατμόσφαιρα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Ο Σερέτης εκθέτει στην Εύα την πυραμίδα της οργάνωσής του και τη δράση της. Η Εύα του εκφράζει τον ειλικρινή θαυμασμό της...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ