Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 17, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη στιγμή που ο Κεμάλ αγωνίζεται προκειμένου να ξεμπλέξει από την παγίδα που του έστησαν με αποτέλεσμα να βρεθεί καταζητούμενος  για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ,  η μητέρα του Φεχιμέ επισκέπτεται τον Εμίρ στο σπίτι του, παρουσία της Νιχάν, και του ζητά να αποσύρει τις κατηγορίες.  Αφήνει μάλιστα άναυδο τον Εμίρ όταν τον προειδοποιεί ότι αν δεν το κάνει θα πει στο γιο της ότι η Ντενίζ είναι κόρη του! Ο Εμίρ βέβαια αγνοεί ότι είχαν μιλήσει νωρίτερα στο τηλέφωνο η Νιχάν και η Φεχιμέ και το σχεδίασαν για να βοηθήσουν τον Κεμάλ.

Το παιχνίδι πολιορκίας μεταξύ Αϊχάν και Λεϊλά συνεχίζεται, ενώ η Ζεϊνέπ, μετά από όσα είδε στο νοσοκομείο, μιλάει αινιγματικά στην Ασού. Αργότερα ο Κεμάλ ξεκαθαρίζει στην Ασού ότι θα την έκανε δυστυχισμένη και πως δεν μπορεί να την παντρευτεί μόνο και μόνο επειδή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Της λέει επίσης ότι του είναι πολύτιμη στη ζωή του.

Τη συνάντηση του Κεμάλ με τη Νιχάν παρακολουθεί ο Εμίρ, καθώς της ζητά αποδείξεις για τη σχέση τους. Όμως ο Κεμάλ αποφεύγει την παγίδα και της λέει ότι θα παντρευτεί την Ασού. Ο Εμίρ που παρακολουθεί και ακούει από το αυτοκίνητο τη συζήτησή τους εξοργίζεται...

Ο αστυνόμος Χακάν κάνει έρευνα για την απόπειρα της Ασού και μαθαίνει ότι αυτός που διέδωσε ότι είναι έγκυος ήταν ο Εμίρ. Στο μεταξύ, ο Κεμάλ σε συνάντησή του με τη Νιχάν, τη Λεϊλά και τον Αϊχάν τους εκμυστηρεύεται τις υποψίες του ότι η Ασού είναι αδερφή του Εμίρ!

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 17ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (52ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ