Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 18, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ζεϊνέπ αντιλαμβάνεται ότι ο αστυνόμος Χακάν ενεργεί για λογαριασμό του Εμίρ, ωστόσο χρησιμοποιώντας τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη, καταφέρνει και του αποσπά την ηχογράφηση στην οποία επιβεβαιώνεται ότι αυτός που διέδωσε ότι η Ασού είναι έγκυος ήταν ο Εμίρ. Την ίδια στιγμή η Νιχάν, η Λεϊλά και ο Αϊχάν είναι ξαφνιασμένοι μετά την εκμυστήρευση του Κεμάλ ότι υποψιάζεται πως η Ασού είναι αδερφή του Εμίρ.

Η Ζεϊνέπ δίνει την ηχογράφηση στον Κεμάλ και του μιλά με υπονοούμενα για τη σχέση του Εμίρ με την Ασού. Ωστόσο τελευταία στιγμή τα "μπαλώνει", καθώς φοβάται τον Εμίρ. Κατόπιν ο Κεμάλ πηγαίνει και δίνει την ηχογράφηση στον Εμίρ.

Ο Αϊχάν σε μια "παράξενη" στιγμή εκφράζει ευθέως στη Λεϊλά τον έpωτά του για εκείνη. Παράλληλα ο Εμίρ εξοργίζει την Ασού όταν ζητάει τη βοήθειά της με σκοπό να στείλει τον Κεμάλ στη φυλακή και να αποσπάσει την περιουσία του.

Στο μεταξύ η Νιχάν μαθαίνει ότι η Ζεϊνέπ είχε επισκεφτεί τον Οζάν στο νοσοκομείο και στη συνάντησή της με τον Κεμάλ του εκφράζει τις υποψίες της ότι η αδερφή του κάτι κρύβει. Στη συνέχεια οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς ο Κεμάλ και η Νιχάν παρακολουθούν από μακριά τον Εμίρ να συναντά την Ασού η οποία υποκύπτει και του δίνει σε στικάκι το έγγραφο που θα καταστρέψει τον Κεμάλ. Την ίδια στιγμή ο Κεμάλ δείχνει στη Νιχάν το έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Εμίρ και η Ασού είναι αδέρφια...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 18ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (53ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ