Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 20, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη στιγμή που ο Κεμάλ και η Νιχάν έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Εμίρ την αναζητά, η Ζεϊνέπ φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια με τον Οζάν και η διάθεσή της προκαλεί την ανησυχία της μητέρας της. Κατόπιν την αναστατώνει το τηλεφώνημα του Εμίρ που της ζητά να βρεθούν.

Το σχέδιο του Εμίρ να πάρει στα χέρια του την εταιρία του Κεμάλ δείχνει να προχωράει. Όμως ο Κεμάλ τον ξαφνιάζει όταν εμφανίζεται στο γραφείο του, όπου και του ζητάει όλες τις μετοχές του, διαφορετικά θα προβεί σε αποκαλύψεις για τις ύποπτες επαγγελματικές του κινήσεις.

Στο μεταξύ... κι ενώ οι αντιστάσεις της Νιχάν απέναντι στον Κεμάλ εξανεμίζονται και πέφτει στην αγκαλιά του... η μητέρα της Ζεϊνέπ μαθαίνει για τις σχέσεις τις κόρης της με τον Εμίρ και εξοργίζεται. Η Ζεϊνέπ με δάκρυα στα μάτια της ζητά να μην το πει στον πατέρα της, όμως εκείνη δεν μπορεί να αντέξει τη συνταρακτική αποκάλυψη και της ζητά να φύγει από το σπίτι...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 20ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (55ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ