Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 21, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ταρίκ ξεπληρώνει τα χρέη του στον Εμίρ παραπλανώντας τον... Κεμάλ. Παράλληλα, η Ασού "ξεσκεπάζεται" μπροστά στην οικογένεια του Κεμάλ. Αναγκάζεται να παραδεχτεί τη συγγενική σχέση που έχει με τον Εμίρ και κατόπιν καταρρέει στο πάτωμα. Την ίδια στιγμή η Ζεϊνέπ μένει άναυδη καθώς πίστευε ότι η σχέση της Ασού με τον Εμίρ ήταν εpωτική.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Ζεϊνέπ πηγαίνει να βρει τον αστυνόμο Χακάν και τον ξαφνιάζει καθώς του ζητά να την παντρευτεί. Στη συνέχεια του εξηγεί με δάκρυα στα μάτια ότι ο γάμος τους θα είναι μια τυπική συμφωνία προκειμένου να ξεμπλέξει από τις καταστάσεις. Ο Χακάν δεν δέχεται να το κάνει, αλλά στη συνέχεια αλλάζει την απόφασή του. Την ίδια στιγμή μαίνεται η "μάχη" μεταξύ Κεμάλ και Εμίρ για την απόκτηση του ελέγχου της εταιρίας.

Ο Αϊχάν, μετά την καταστροφή του αγαπημένου του αυτοκινήτου, πηγαίνει οπλισμένος και σε έξαλλη κατάσταση στην εταιρία του Εμίρ και προειδοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και τον πατέρα του Γκαλίπ να μην τα ξαναβάλουν μαζί του γιατί θα το πληρώσουν ακριβά.

Στο μεταξύ ο Εμίρ προσπαθεί να πείσει την Ασού ότι ο Κεμάλ ήξερε ποια είναι πριν την παντρευτεί, αλλά δεν είπε τίποτα για να τη χρησιμοποιήσει προκειμένου να τον καταστρέψει. Από την άλλη, ο αστυνόμος Χακάν καταφτάνει στο σπίτι της οικογένειας του Κεμάλ, όπου τους ανακοινώνει ότι έχει σοβαρό σκοπό για τη Ζεϊνέπ...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 21ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (56ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ