Breaking News

Μοιραία Έλξη: Επεισόδια 7 - 8 - 9 - 10 - 11

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 27/3/17 - Επεισόδιο 7: Στην Κωνσταντινούπολη, η Σουχάν πληροφορείται από τη Μπανού την ιστορία της οικογένειας του Τζεσούρ, για το θάνατο του πατέρα του και την ασθένεια της μητέρας του. Στο νοσοκομείο, η Τζαχιντέ προσπαθεί να πείσει τον γιατρό να μην αποκαλύψει στην οικογένειά της ότι δεν είναι έγκυος, λέγοντάς του ότι έχει βρει μια παρένθετη μητέρα. Καθώς ο γιατρός της λέει ότι δεν μπορεί να πει ψέματα, εκείνη τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει τα χρέη που έχει δημιουργήσει από τον τζόγο. Στο μεταξύ, ο Κορχάν κάνει επανάκληση του τελευταίου αριθμού που κάλεσε από το τηλέφωνό της η Τζαχιντέ και μιλά με τη Χούλια, η οποία προσποιείται ότι είναι η νοσοκόμα της Τζαχιντέ.

Ο Τζεσούρ πηγαίνει με τη Σουχάν σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Στη διάρκεια του δείπνου, η Σουχάν μιλά για την παιδική της ηλικία, τις αναμνήσεις και τους γονείς της. Όταν πηγαίνουν στο σπίτι της Σουχάν, ο Τζεσούρ βλέπει ένα πορτραίτο του παππού και της γιαγιάς της Σουχάν, κι εκείνη του αφηγείται την ιστορία τους και πώς πέθαναν. Στην ουσία, πρόκειται για την ιστορία του παππού και της γιαγιάς του Τζεσούρ. Ο Ταχσίν Κορλουντάγ βρίσκει τον Κορχάν μεθυσμένο και τσακώνεται μαζί του. Ο γιος του λέει ότι γνωρίζει ποια είναι πραγματικά η οικογένειά του και ότι η ιστορία με τους πίνακες και την πυρκαγιά είναι ψεύτικη.

Προβολή Επ. 7: ΕΔΩ

Τρίτη 28/3/17 - Επεισόδιο 8: Η Χούλια επισκέπτεται τη Τζαχιντέ στο νοσοκομείο και ο γιατρός της κάνει εξετάσεις. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, η Χούλια συναντιέται με τον Μπουλέντ και προσποιούνται ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Όταν ο Ταχσίν Κορλουντάγ ακούει την καρδιά του μωρού, αισθάνεται περήφανος που θα αποκτήσει εγγόνι.Ο Κορχάν αποκαθιστά τη σχέση του με τη Τζαχιντέ, την οποία είχε κατηγορήσει ότι φλέρταρε με κάποιον άλλον άντρα. Στο μεταξύ, η Μπανού λέει στον Τζεσούρ ότι της έχει λείψει και ότι δεν έπαψε να τον αγαπά, όμως εκείνος της απαντά ότι τώρα είναι απλώς καλοί φίλοι.

Ο Ταχσίν Κορλουντάγ καταγγέλλει την Μιχριμπάν για την υπόθεση του σπιτιού της Ανταλέτ. Η Σουχάν ζητά από τον πατέρα της να σταματήσει να ασχολείται με τη Μιχριμπάν. Η διένεξη του Ταχσίν και της Μιχριμπάν θα έχει αντίκτυπο στην προσωπική και την επαγγελματική σχέση του Μπουλέντ και της Σουχάν. Ο Τζεσούρ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι των Κορλουντάγ και να συνεχίσει τη δουλειά του από το ξενοδοχείο στην πόλη. Ο γιατρός της Τζαχιντέ βρίσκεται νεκρός στο δάσος και η αστυνομία βρίσκει στο αυτοκίνητο το CD με τις εξετάσεις του μωρού με το όνομα της Χούλια γραμμένο πάνω του...

Προβολή Επ. 8: ΕΔΩ

Τετάρτη 29/3/17 - Επεισόδιο 9: Ο Τζεσούρ ετοιμάζεται να επισκεφτεί τη μητέρα του και της υπόσχεται ότι θα πάρει πίσω τη ζωή που έκλεψαν από τον πατέρα του. Η αστυνομία λέει στον Ταχσίν ότι βρήκαν κάτι στο αυτοκίνητο του γιατρού το οποίο ανήκει στην οικογένειά του. Ο Μπουλέντ είναι παρών και θυμάται ότι η νοσοκόμα της Τζαχιντέ, στην οποία αναφέρονται, είναι ουσιαστικά η Χούλια. Η αστυνομία τώρα αναζητά τη Χούλια για να την ανακρίνει. Ο Τζεσούρ βάζει τον Ριφάτ να κλέψει τον πίνακα του παππού και της γιαγιάς του από το σπίτι της Σουχάν στην Κωνσταντινούπολη.

Με τον έναν πίνακα στην κατοχή τους, ο Τζεσούρ και ο Ριφάτ σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια πώς θα κλέψουν και τους άλλους από το σπίτι του Ταχσίν Κορλουντάγ, οι οποίοι ανήκαν επίσης στον πατέρα του Τζεσούρ. Στο μεταξύ, ο Μπουλέντ επισκέπτεται τη Χούλια και την αναγκάζει να του πει όλη την ιστορία που κρύβει με την Τζαχιντέ. Ο Τζεσούρ και ο Ριφάτ βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να κλέψουν τους πίνακες και, ενώ όλοι απουσιάζουν από το σπίτι, ξαφνικά επιστρέφει η Σουχάν. Ο Τζεσούρ δικαιολογεί την παρουσία του και αποσπά την προσοχή της Σουχάν με ένα θερμό φιλί...

Προβολή Επ. 9: ΕΔΩ

Πέμπτη 30/3/17 - Επεισόδιο 10: Η Τζαχιντέ πηγαίνει στο σπίτι της Χούλια και της ανοίγει την πόρτα ο Μπουλέντ, ο οποίος της λέει ότι ήταν αυτός είχε περάσει τη νύχτα με τη Χούλια. Η Τζαχιντέ υποψιάζεται ότι η Χούλια μπορεί να είναι μπλεγμένη στο θάνατο του γιατρού και της λέει να προσέχει. Όταν ρωτά τον Μπουλέντ πόσα χρήματα θέλει για να μην αποκαλύψει το μυστικό της, εκείνος λέει ότι το μόνο που θέλει είναι η Σουχάν. Η Μπανού και ο Τζεσούρ βγαίνουν για φαγητό και καταστρώνουν ένα σχέδιο που θα βοηθήσει τον πρώτο να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του κ. Ταχσίν, δίνοντάς του τη δυνατότητα να κερδίσει αρκετά χρήματα.

Η Σουχάν καλεί το ξενοδοχείο για να μάθει αν ο Τζεσούρ και η Μπανού μένουν στο ίδιο δωμάτιο.Η Τζαχιντέ προσπαθεί να πείσει τη Σουχάν ότι ο Τζεσούρ είναι επικίνδυνος και ότι θα πρέπει να ενδιαφέρεται μόνο για τον Μπουλέντ. Όταν η Σουχάν επισκέπτεται τη Μπανού στο ξενοδοχείο, η τελευταία προσπαθεί να την κάνει να πιστέψει ότι έχει περάσει τη νύχτα μαζί με τον Τζεσούρ. Παράλληλα, ο κ. Ταχσίν ζητά από την αστυνομία να ερευνήσει εάν υπάρχει εν ζωή κάποιος απόγονος της οικογένειας Καραχασάνογλου...

Προβολή Επ. 10: ΕΔΩ

Παρασκευή 31/3/17 - Επεισόδιο 11:  Η Μπανού προσπαθεί να ξεγελάσει τη Σουχάν, λέγοντάς της ότι πέρασε τη νύχτα με τον Τζεσούρ. Ο κ. Ταχσίν καλεί τον Τζεσούρ σε δείπνο, επιδιώκοντας να μάθει από εκείνον κάποια μυστικά του χρηματιστηρίου. Στο μεταξύ, η Ανταλέτ επισκέπτεται το ορφανοτροφείο και θυμάται τις ημέρες που πέρασε εκεί ως παιδί. Καθώς μαθαίνει ότι η Μιχριμπάν θέλει να επισκεφτεί τον αδελφό της στη φυλακή, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει κάτι τέτοιο.ΟΤζεσούρ δίνει κάποιες πληροφορίες στον κ. Ταχσίν σχετικά με την εξαγορά κάποιας εταιρίας και του ζητά να γίνουν συνέταιροι όταν θα βγάλουν χρήματα. Ο Κορχάν και ο Μπουλέντ κάνουν έρευνα για την εταιρία που τους είπε ο Τζεσούρ και η Σουχάν προσπαθεί να μάθει εάν ο έχει αρκετά χρήματα για να γίνει συνέταιρός τους.

Η Ανταλέτ επισκέπτεται μια ηλικιωμένη γυναίκα σε έναν οίκο ευγηρίας. Την ώρα που φεύγει, τη βλέπει ο Τζεσούρ, ο οποίος πηγαίνει εκεί για να επισκεφτεί τη μητέρα του που βρίσκεται στον ίδιο οίκο ευγηρίας. Βλέποντας την Ανταλέτ να βγαίνει από κάποιο δωμάτιο, ο Τζεσούρ μπαίνει στο δωμάτιο αυτό και συναντά την ηλικιωμένη γυναίκα. Η Σουχάν, η Σιρίν και ο Κεμάλ κάνουν σχέδια για τον γάμο. Όταν η Σουχάν τους λέει ότι θα τους βοηθήσει οικονομικά, μαθαίνει ότι και ο Τζεσούρ τους έχει δώσει χρήματα για το γάμο...

Προβολή Επ. 11: ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Μοιραία Έλξη" πατήστε ΕΔΩ