Breaking News

Στάθης Ψάλτης: Αγωνία για την υγεία του - Διέκοψε την περιοδεία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το γεγονός ότι έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση αρκετό καιρό σε συνδυασμό με το ότι διέκοψε την περιοδεία του, πληθαίνουν τις φήμες ότι κάτι συμβαίνει με την υγεία του δημοφιλούς ηθοποιού Στάθη Ψάλτη.

Σύμφωνα με την Espresso, στις αρχές Φεβρουαρίου ο ηθοποιός βρισκόταν στην Πτολεμαΐδα, πρωταγωνιστώντας στην επιθεώρηση «Όλοι μαζί... τη φάγαμε». Εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο της πόλης.

Πηγή από το θίασο είπε στην Espresso: «Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που του διέγνωσαν».

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι γνωστή ηθοποιός υποστηρίζει πως ενημερώθηκε πρόσφατα από συνάδελφό της, με μήνυμά  στο κινητό της, ότι η απουσία του Ψάλτη από τις δημόσιες εμφανίσεις οφείλεται σε σοβαρούς λόγους υγείας.

Ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο πριν μερικά χρόνια με αποτέλεσμα να παραλύσει η δεξιά πλευρά του σώματός του. Αργότερα, όταν ξεπέρασε το πρόβλημά του, το αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του.


Πηγή: Espresso