Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 354 - 355, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 27/4/17 - Επεισόδιο 354: Ο Κίμωνας και η Άννα μαθαίνουν από τις ειδήσεις την εξέλιξη του πάρτι του Άλκη. Η Κρίστη γυρίζει άδεια από κάθε συναίσθημα, ενώ ο Άλκης βρίσκεται στο σπίτι του σε κατάσταση πλήρους απόγνωσης. Η Δάφνη λέει στον Δημήτρη πως αγαπάει ακόμα τον Αντρέα και ξαφνιάζεται όταν εκείνος επιμένει να είναι ακόμα μαζί. Η Ελίζα υποδέχεται τον Αντρέα με ένα ανεξιχνίαστο χαμόγελο. Ο Δημήτρης φεύγει από το σπίτι της Δάφνης σε κακό χάλι. Η Δάφνη ανησυχεί μην κάνει κακό στον εαυτό του. Η επίσκεψη της Σοφίας αιφνιδιάζει τη Μαρίνα. Η προσωπική ιστορία ενός ακροατή, που βρέθηκε ανάμεσα σε δύο γυναίκες, ταράζει τον Μάνο. Η Σοφία ζητάει συγνώμη στη Μαρίνα για ό,τι της έκανε εκείνη και η Θεανώ. Οι δύο γυναίκες χωρίζουν με τη σιωπηλή συμφωνία να σεβαστούν την απόφαση που θα πάρει ο Μάνος, αν διαλέξει να είναι με μία από τις δυο τους. Ο Στέφανος ενημερώνεται για μια καινούργια αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Η Δάφνη τηλεφωνεί στον Αντρέα και του λέει για την κουβέντα της με τον Δημήτρη. Η Ηρώ χτυπάει το κουδούνι του Άλκη.

Όταν της ανοίγει, βλέπει έκπληκτος τον Διαμαντίδη που τη σημαδεύει με το όπλο του. Η Κρίστη διαβάζει τα δημοσιεύματα για την κατάρρευση του κύρους του Άλκη. Τα συναισθήματά της, κενά. Ο Διαμαντίδης, πάντα με την απειλή του όπλου πάνω στην Ηρώ και τον Άλκη, τους αναγκάζει να πιούν αλκοόλ. Ο Πέτρος καταφέρνει να πείσει τη Μάρθα να λείψει λίγο από το σπίτι. Η Δάφνη ξυπνάει από φρικτό εφιάλτη, ενώ την ίδια ώρα και ο Αντρέας είχε άστατο ύπνο. Ο Μάνος σαστίζει όταν η Σοφία του λέει πως πήγε στο σπίτι της Μαρίνας. Η Μάρθα επιστρέφει και βρίσκει τον Πέτρο να έχει κάνει και πάλι μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας. Η Κρίστη, με τον Κίμωνα και τον Φαίδωνα δείχνει ήρεμη, μέσα της όμως βασανίζεται γι’ αυτό που έκανε στον Άλκη. Ο Άλκης τρελαίνεται όταν βλέπει τον Διαμαντίδη να καταφέρνει πολλαπλές μαχαιριές στην Ηρώ.

Η νύχτα περνάει βασανιστικά για τους ήρωές μας, αλλά η μέρα ξημερώνει ακόμα πιο βίαια για τον Άλκη, που ανοίγει τα μάτια του από τις φωνές της Αστυνομίας. Δίπλα, το άψυχο σώμα της Ηρώς, ενώ την ίδια ώρα, η Κρίστη στο σπίτι της δείχνει καταβεβλημένη καθώς το ένστικτό της προμηνύει τρομακτικές εξελίξεις. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές του να πείσει την Αστυνομία για την αθωότητά του, ο Άλκης συλλαμβάνεται ως κύριος ύποπτος για τον φόνο της Ηρώς. Η συμπεριφορά της Ελίζας προβληματίζει τον Αντρέα. Ο Οδυσσέας δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του όταν η Δάφνη του λέει ότι χώρισε με τον Δημήτρη. Η Εύα βγαίνει από την προφυλάκισή της και ξαφνιάζεται όταν έξω από τη φυλακή την περιμένει η Μαρίνα με το μωρό της. Η Δάφνη και ο Αντρέας ανησυχούν για την εξαφάνιση του Δημήτρη, όταν ο Γρηγορίου τους ενημερώνει ότι υπέβαλε την παραίτησή του και θα γυρίσει στην Ελλάδα...


Παρασκευή 28/4/17 - Επεισόδιο 355: Η Θεανώ έρχεται στο σπίτι του Μάνου. Η Κρίστη ενημερώνεται για τη σύλληψη του Άλκη και καταρρέει. Την ίδια ώρα, ο Άλκης καταθέτει τα τεκτενόμενα με τον Διαμαντίδη και καταλήγει πως του έβαλε υπνωτικό στο ποτό του, στη συνέχεια μαχαίρωσε την Ηρώ κι έφυγε, έχοντας προλάβει να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ο αστυνομικός δεν πείθεται και δίνει εντολή για την προφυλάκισή του. Ο Πέτρος προσπαθεί να ετοιμαστεί ψυχολογικά για την επιστροφή του στο κελί. O Δημήτρης κατευθύνεται στο αεροδρόμιο, ενώ στέλνει μήνυμα στα κινητά τους. Ο Αντρέας, ανακουφισμένος από τις εξελίξεις, λέει στη Δάφνη πως σήμερα θα μιλήσει στην Ελίζα. Η Εύα και η Μαρίνα προσπαθούν να καλύψουν τα κενά στη σχέση τους. Η Θεανώ λέει στη Σοφία πως όταν βεβαιωθεί πως η σχέση της με τον Μάνο έχει μπει σε σταθερότητα, θα γυρίσει στην Αθήνα. Ο Διαμαντίδης ανακρίνεται κι εκείνος με τη σειρά του και βεβαιώνει πως δεν έχει καμία ανάμειξη με τον θάνατο της Ηρώς, καθώς έχει άλλοθι για το πού βρισκόταν την ώρα του φόνου.

Η Κρίστη παλεύει με τις ενοχές της, καθώς θεωρεί τον εαυτό της ηθικό αυτουργό που οδήγησε τον Άλκη να σκοτώσει την Ηρώ. Η Ελίζα τηλεφωνεί στον Αντρέα και τον καλεί σε επίσημο γεύμα, καθώς έχει να του αναγγείλει κάτι πολύ σημαντικό. Η Εύα επιστρέφει στο σπίτι του Σερέτη και ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατό του. Ο Μάνος στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα πως θέλει να δει το μωρό. Η Αστυνομία επιβεβαιώνει το άλλοθι του Διαμαντίδη. Ο Μάνος προφασίζεται δουλειά στο σταθμό και φεύγει από το σπίτι, κινώντας τις υποψίες της Θεανώς. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Δάφνη, φορτισμένος συγκινησιακά για την επικείμενη επιστροφή του στη φυλακή. Η Μάρθα προσπαθεί να του δώσει κουράγιο, ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Αντρέας φτάνει έξω από το σπίτι, έτοιμος να ζητήσει από την Ελίζα να χωρίσουν. Ο Άλκης τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως ο Διαμαντίδης έχει διαφύγει κάθε υποψίας για το φόνο της Ηρώς. Ο Κίμωνας μεταφέρει τις εξελίξεις στην Κρίστη και την Άννα, ενώ η Κρίστη τώρα αρχίζει να πιστεύει ότι ο Άλκης δε θα μπορούσε να σκοτώσει.

Ο Μάνος φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας. Το μωρό κοιμάται και οι δυο τους βρίσκονται σε πλήρη αμηχανία. Η Σοφία δέχεται ένα αποχαιρετιστήριο mail από τον Δημήτρη και ταράζεται. Η Ελίζα φτιάχνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για ένα τέλειο γεύμα. Ο Πέτρος βρίσκει ευκαιρία και τηλεφωνεί στον άντρα που τον είχε βοηθήσει να βγάλει το βραχιολάκι του. Ο Αντρέας μπαίνει στο σπίτι και σαστίζει με την επισημότητα του τραπεζιού. Περισσότερο όμως τα χάνει όταν η Ελίζα του δίνει μια κάρτα όπου μέσα υπάρχει το υπερηχογράφημα από το μωρό που περιμένει. Η Μαρίνα και ο Μάνος προσποιούνται τους άνετους μεταξύ τους και μοιράζονται τα νέα τους για το μωρό και τη Σοφία αντίστοιχα. Δεν μπορούν να κρυφτούν όμως από το πάθos που νιώθει ο ένας για τον άλλον και αφήνονται σε ένα παθιασμέvo φιλi...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ