Breaking News

Η Ελενη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο γαμήλιο ταξίδι της με τον... Γιάννη Λάτσιο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα έδειξε ότι οι διαφορές που τους χώριζαν στο παρελθόν με τον πρώην σύζυγό της, ίσως να ανήκουν στο παρελθόν. Άλλωστε, κάτι τέτοιο φάνηκε, όταν πριν από λίγες μέρες, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο σχολείο του γιου τους για να ενημερωθούν για την πορεία του.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή της για το γαμήλιο ταξίδι της με τον Γιάννη Λάτσιο. Με αφορμή μια συζήτηση και ένα βίντεο που προβλήθηκε, σχετικά με ξενοδοχεία σε παράξενα μέρη, είπε:

«Το πάνω στο νερό με φοβίζει. Έχω μείνει μια φορά πάνω στο νερό. Ήταν το γαμήλιο ταξίδι με τον Γιάννη. Μας το είχε κάνει δώρο ο Ant1 αυτό το ταξίδι. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, να ξαναπώ ένα "ευχαριστώ". Μας λέγανε "είναι πολύ στη μόδα, να πάρετε σπιτάκι πάνω στο νερό να μείνετε". Εγώ μπορεί όλες τις μέρες του γαμήλιου ταξιδιού να μην κοιμήθηκα. Σίγουρα το Γιάννη τον είχα πρήξει. Νόμιζα ότι θα φύγει το σπιτάκι που κρεμόταν σε δύο ξυλαράκια μέσα στο νερό και θα το πάρουν τα κύματα και θα βρεθώ κάπου να αρμενίζω. Όλο το βράδυ του' κανα αυτό:... "Δεν πιστεύω να κοιμάσαι... Ξύπνα καλέ, φοβάμαι!"».