Breaking News

Συγκλόνισε ο Η.Βαλάσης στο «The 2Night Show» (20/4/2017): «Μου έκοψαν το δικαίωμα να είμαι βατραχάνθρωπος»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Ηλία Βαλάση, που γνωρίσαμε από το πρώτο Survivor, υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show», το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου.

Ο Ηλίας Βαλάσης στο Survivor που προβλήθηκε το 2003 στο Mega θεωρούνταν φαβορί αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέρμα, καθώς τότε ο νικητής δεν ψηφιζόταν από το τηλεοπτικό κοινό. Νικήτρια ήταν η Ευαγγελία Δεμερτζόγλου.

Μετά το ριάλιτι περιπέτειας συμμετείχε στον "Όμορφο κόσμο" και κατόπιν ανέλαβε την παρουσίαση της "Φάρμας", τη δεύτερη χρονιά προβολής της. Σήμερα έχει αλλάξει ριζικά πορεία στη ζωή του και ασχολείται με την υποκριτική.

Ο Ηλίας Βαλάσης, μεταξύ άλλων, μίλησε με παράπονο για τα όσα ακολούθησαν στο Πολεμικό Ναυτικό, μετά το Survivor. Μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του είπε:

«Με πείραξε ότι με διώξαν από τη μονάδα μου. Γιατί με διώχνεις απ' τη μονάδα μου. Εγώ γι' αυτό έχω πάει. Τι ήμουν, κανένας τρελός στρατιωτικός; Αγαπάω την πατρίδα μου και δεν είναι εθνικιστικό αυτό. Μου έκοψαν το δικαίωμα να είμαι βατραχάνθρωπος.

Με ενόχλησε που με έδιωξαν από τη μονάδα μου. Όχι οι δικοί μου άνθρωποι, με έδιωξε το Ναυτικό από τη μονάδα μου σαν τιμωρία. Γιατί;  Και μου έκοψε το δικαίωμα να είμαι βατραχάνθρωπος. Σε μένα; Γιατί ρε σε μένα; Ξέρεις πόσα χρόνια τα κρατάω για να τα πω σε σένα αυτά;  

Βρε κουτέ έγραφες ένα χαρτί εδώ και ο πρώτος που έβαζες, ότι κι αν συνέβαινε, ήμουν εγώ... 300 κιλά ήταν ο άλλος... Γρηγόρη ήταν 300 κιλά και καθόταν με την κοιλιά έτσι και 10 αξιωματικούς αριστερά και 10 δεξιά ... και μου λέγε "Μας έκθεσες ρε Βαλάση" και έκανε την κοιλιά του έτσι...

Τον έκθεσα εγώ... όχι ψυχή μου δεν σε έχω εκθέσει εγώ, εγώ με την καρδιά μου υποστήριξα αυτό που ήμουν. Σε ότι κι αν με καλέσατε να πάω, έχω κάνει πολλά, όχι μόνο εγώ, πολλά παιδιά απ΄τις μονάδες. Και πουθενά να μην είχα πάει, τίποτα να μην είχα κάνει, έχω 10 παλικάρια θαμμένα με τα χέρια μου. Δεν μπορείς εσύ βρε σαπιοκοιλιά να μου πεις εμένα ότι είμαι απαράδεκτος και ότι σε έκθεσα. Ήταν η στιγμή που έληξα το Ναυτικό στο μυαλό μου. Είπα ότι εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορεί να είμαι οικογένεια. 

Του μίλησα πάρα πολύ άσχημα. Έφτασα μπροστά στο γραφείο του, δεν είπα κουβέντα, άσπρισε  σαν το χαρτί ο χίλιους βαθμούς άνθρωπος, χωρίς να τον απειλήσω καθόλου. Του είπα πολύ απλά "Βρε... @@@... είσαι άσπρος, μαζί θα πάμε στον πόλεμο; όχι αδερφέ μου δεν ξαναπάω στον πόλεμο με κανέναν από σας". Έτσι έφυγα...»

Δείτε τη συνέντευξή στο βίντεο του Ant1.