Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 22, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ένα βίντεο που καταγράφηκε για τη μικρή Ντενίζ, η Νιχάν και η μητέρα της βλέπουν έκπληκτες τη μητέρα του Εμίρ να κουνάει τα δάχτυλα του χεριού της. Η Νιχάν του τηλεφωνεί να πάει στο σπίτι επειγόντως, τη στιγμή που η Ασού του προτείνει ένα σχέδιο για να καταστρέψουν από κοινού τον Κεμάλ.

Παρά τις αντιρρήσεις του Κεμάλ, το σχέδιο της Ζεϊνέπ να παντρευτεί τον αστυνόμο Χακάν προχωράει. Ο Εμίρ περιμένει με αγωνία να ξανακάνει κάποια κίνηση η μητέρα του. Όταν ζητάει από τη Νιχάν να του πάει το κινητό του, εκείνη προλαβαίνει να δει στοιχεία που την αναστατώνουν...

Ο Κεμάλ, με τη βοήθεια του Ζεχίρ συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Οζάν. Ο Αϊχάν αρνείται να μιλήσει στη Λεϊλα για το πώς γνώρισε στο παρελθόν τον πατέρα της, παρά την ψυχολογική πίεση που δέχεται από εκείνη. Την ίδια στιγμή ο Εμίρ προσπαθεί να πείσει τη Νιχάν ότι ο Κεμάλ εκμεταλλεύεται τη δίψα της να βρει άκρη με την υπόθεση του αδελφού της.

Ο Κεμάλ προσπαθεί να μάθει την ομάδα αίματος της Ντενίζ, καθώς αρχίζει να σκέφτεται και πάλι ότι είναι κόρη του. Στο μεταξύ ο Εμίρ καταφέρνει να φέρει και πάλι με τα νερά του τη Ζεϊνέπ...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 22ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (57ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ