Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 23, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Εμίρ καταφέρνει να φέρει και πάλι με τα νερά του τη Ζεϊνέπ. Η Νιχάν βρίσκεται μαζί με τη μικρή Ντενίζ στο σπίτι της Λεϊλά και περιμένει τον Κεμάλ. Όμως ειδοποιείται ότι πηγαίνει να τη συναντήσει ο Εμίρ κι έτσι όταν καταφτάνει ο Κεμάλ, του λέει να φύγει για να μην τους βρει μαζί.

Η Νιχάν ξεκαθαρίζει στον Εμίρ ότι δεν θα πάψει να ψάχνει την αλήθεια, σχετικά με την υπόθεση του αδερφού της. Από την πλευρά του ο Εμίρ προσπαθεί να την πείσει ότι o Οζάν δεν δολοφονήθηκε.

Η Ασού πηγαίνει στον Κεμάλ και του λέει ότι του έκρυψε την πραγματική της ταυτότητά για να μην τον χάσει. Παράλληλα του ζητά να μείνουν μαζί γιατί φοβάται για τη ζωή της.

Στο μεταξύ ο Εμίρ αναστατώνει τη Νιχάν καθώς χρησιμοποιεί την αγάπη της στη Ντενίζ για να τη δοκιμάσει. Την ίδια στιγμή ο Κεμάλ δηλώνει στη Λεϊλά ότι είναι σίγουρος πώς η Ντενίζ είναι κόρη του και θα κάνει τα πάντα για να το αποδείξει...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 23ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (58ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).















Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ