Breaking News

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Αργιανίδη - Τι είπε για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο Πάνος Αργιανίδης μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Όπως ανακοινώθηκε χθες στο «Συμβούλιο του Νησιού», το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Υπάρχουν στιγμές που έχω ζήσει εδώ που θα μείνουν ανεξίτηλης μέσα μου. Δεν μπορεί να μου τις πάρει κανένας. Στιγμές καλές, στιγμές φιλίας, στιγμές να γνωρίζεις παιδιά που μπορεί να είναι παντοτινοί σου φίλοι. Ο μεγάλος τραυματισμός μου, που έγινε από την πρώτη μέρα, για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί δεν ήταν μόνο σωματικός αλλά ήταν κυρίως ψυχολογικός» είπε, μεταξύ άλλων.

Ο παίκτης των Μαχητών χαρακτήρισε "πάρα πολύ καλό παιδί" τον Αναγνωστόπουλο, παρά τους καυγάδες τους, ωστόσο του συνέστησε να αλλάξει τον τρόπο που εκφράζει τα πιστεύω του, γιατί έτσι χάνει το δίκιο του.

«Πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος (Βασάλος), ο Ορέστης και ο Μάριος, με τη σειρά που τα έβαλα, είναι τρία παιδιά που έχουν πολλά όρια, είναι εργατικοί στη ζωή τους, σκεπτόμενα άτομα και παιδιά τα οποία θα αξιοποιήσουν σωστά το έπαθλο» πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του.