Breaking News

Φίλη του άτυχου ψαροντουφεκά μίλησε για την τραγική ειρωνεία στο Πήλιο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του 33χρονου ψαροντουφεκά από το Προμύρι, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"  φίλη του θύματος. Πριν από 9 περίπου χρόνια, όπως είπε, πέθανε με τον ίδιο τρόπο και ο πατέρας του.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου είχε πάει το απόγευμα της περασμένης Τρίτης για υποβρύχιο ψάρεμα στην παραλία Μουρτιά Προμυρίου, στο Πήλιο, και έκτοτε αγνοούνταν. Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και ομάδες εθελοντών, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Το σώμα του παρασύρθηκε, όπως φαίνεται, από τα θαλάσσια ρεύματα και το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρός σε παραλία των Βασιλικών Ευβοίας.

«Ένα πολύ καλό παιδί, ευγενικό, χαμογελαστό. Συντηρούσε και καλλιεργούσε τα κτήματα. Εργαζόταν τα καλοκαίρια, νομίζω σε κάποιο εστιατόριο. Πριν από 9 χρόνια περίπου πέθανε κι ο πατέρας του από ψαροντούφεκο. Μοίρα, δεν ξέρω τι να πω... Στεναχωρήθηκα πολύ. Ήταν αγαπητός πολύ εδώ στην κοινωνία του χωριού.  Τον ήξερα χρόνια. Αγαπούσε πολύ το ψαροντούφεκο... πάθos» δήλωσε η φίλη του, σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή του Star.

Δείτε το βίντεο.