Breaking News

Τρομακτική στιγμή σε bungee jumping από γέφυρα 15 μέτρων... Το σκοινί ήταν μακρύ (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το bungee jumping συγκαταλέγεται στα extreme sports και προϋποθέτει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι πήγε πολύ λάθος...

Μια νεαρή γυναίκα έκανε άλμα από τη γέφυρα La Negra, ύψους 15 μέτρων, στην επαρχία Florida, στη Βολιβία. Όμως το σκοινί αποδείχτηκε πολύ μακρύ και κατέληξε σε άσχημη πτώση στο ρηχό ποτάμι. Δύο άνθρωποι στη συνέχεια έσπευσαν να βοηθήσουν τη σοκαρισμένη γυναίκα, η οποία μπορούσε να κινηθεί ελάχιστα.

Η Shyrleny Cuchallo Ribera βρισκόταν στην περιοχή με την οικογένειά της και παρακολούθησε το τρομερό ατύχημα. Σύμφωνα με τη Daily Mail, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι η ίδια και η οικογένειά της πήγαν στην πλησιέστερη πόλη για να καλέσουν ένα ασθενοφόρο καθώς η γυναίκα δεν μπορούσε να κινηθεί μόνη της και το μόνο που κατάφερε ήταν να ανοιγοκλείσει τα μάτια της.


Η γέφυρα La Negra βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Santa Cruz και Cocabamba, στο δήμο Samaipata. Η εταιρεία Andean Trek, που διοργάνωσε το bungee jumping, μετέφερε τη γυναίκα σε ιδιωτική κλινική. Είχε κάποιους μικροτραυματισμούς και πήρε εξιτήριο λίγες μέρες αργότερα.

Ο Oscar Sandoval, διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε: «Η κυρία πήδηξε από γέφυρα 15 μέτρων. Η εταιρεία πληρώνει τα ιατρικά έξοδα. Δεν έχει κατάγματα, σύμφωνα με την αρχική διάγνωση, αλλά περιμένουμε περαιτέρω εξετάσεις. Το ατύχημα ήταν ένα ανθρώπινο λάθος. Κάποιος έκανε κάτι λάθος. Ελέγχουμε τα βίντεο. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εμάς. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας».


Πηγή: Daily Mail