Breaking News

Χανταμπάκης: «Ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε το ψωμί.. δεν το πήρε ο Ντάνος» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις παρατηρήσεις που έκανε χθες ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες των δύο ομάδων, κατά τη διάρκεια του "Συμβουλίου του Νησιού", απάντησε μέσω Instagram ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι υπήρξαν περιστατικά από παίκτες και των δύο ομάδων που πήραν φαγητό από ντόπιους και το μοιράστηκαν με τους συμπαίκτες τους. Επίσης τους προειδοποίησε ότι αν ξανασυμβεί θα υπάρξουν επιπτώσεις.

Κάποια δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε απολογητικό και ίσως ένοχο ύφος. Όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης ξεκαθαρίζει ότι το ψωμί δεν το πήρε ο Ντάνος.

Συγκεκριμένα αναφέρει, σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του: «Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο... και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας... ότι γίνεται στο Survivor, μα ότι γίνεται, η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα... δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν "και αυτό". Για να μην παρεξηγηθώ και βγω "Άγιος" ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γ.Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος)... Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει... Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα... Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και στην Acun medya».

«Υγεία και δύναμη στους παίχτες μέσα από τη καρδιά μου. #hantasurvivor #hantampakakia (συγνώμη και για τα ορθογραφικά λάθη αλλά τώρα το έγραψα δεν αλλάζει :)))» προσθέτει στη λεζάντα.