Breaking News

Ben Stiller - Christine Taylor: Χώρισαν μετά από 17 χρόνια γάμου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν, μετά από 18 χρόνια σχέσης και 17 χρόνια γάμου, ο διάσημος ηθοποιός Ben Stiller και η, επίσης, ηθοποιός Christine Taylor.

«Με τεράστια αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο και για τα 18 χρόνια που περάσαμε μαζί ως ζευγάρι, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Η προτεραιότητά μας θα συνεχίσει να είναι η ανατροφή των παιδιών μας, ως αφοσιωμένοι γονείς και κοντινοί φίλοι. Ζητούμε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή» ανέφεραν σε κοινή τους δήλωσή στο Entertainment Tonight, το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online.


Ο 51χρονος Stiller και η 45χρονη Taylor είχαν παντρευτεί το Μάιο του 2000 και απέκτησαν δύο παιδιά. Πρωταγωνίστησαν μαζί σε πολλές ταινίες, όπως στην ταινία "Zoolander" όπου o Stiller υποδύθηκε τον Derek Zoolander, ενώ η Taylor  την ρεπόρτερ Matilda Jeffries.

Το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί δημόσια από τις 18 Απριλίου. Να σημειωθεί ότι το περασμένο φθινόπωρο ο Ben Stiller αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη το 2014, μετά από εξέταση ρουτίνας.