Breaking News

Γνωστός ηθοποιός: «Λυπάμαι που συμμετέχει η Σάρα - Θα κάνει κακό στο Χρανιώτη το Survivor» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναφέρθηκε αρνητικά σε όσους παρακολουθούν το Survivor περισσότερο μάλιστα και από τους παίκτες που συμμετέχουν ο γνωστός ηθοποιός, σε δηλώσεις του στο  "Όλα Καλά".

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος είπε για το ριάλιτι παιχνίδι του ΣΚΑΪ, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του Μακεδονία TV:

«Δεν βλέπω Survivor, γενικώς δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Διαφωνώ απόλυτα με όλα τα ριάλιτι σόου και ειδικά μ' αυτό που πεινασμένοι άνθρωποι εξευτελίζονται καθ' αυτό τον ελεεινό τρόπο. Δεν θυμώνω μ' αυτούς που παίζουν, εγώ θυμώνω μ' αυτούς που το βλέπουν. 

Από ότι έμαθα από τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, που είναι η κόρη του - και λυπάμαι πολύ γι' αυτό γιατί τη Σάρα την ήξερα από πολύ μικρό παιδάκι -, οι παίκτες δεν πληρώνονται και τόσο αδρά. Τώρα να πάει κάποιος για να κάνει διακοπές και να ταλαιπωρείται κατά αυτό τον φρικτό τρόπο το θεωρώ εντελώς γελοίο.

Ειδικά για τη Σάρα πιστεύω, επειδή ήταν ένα παιδί πολύ γνωστού ηθοποιού, την ξέρανε ήδη. Εγώ δε νομίζω ότι κάνει καλό στη Σάρα αυτό, ούτε στο Χρανιώτη θα κάνει καλό. Στο Χρανιώτη ειδικά θα του κάνει και κακό πιστεύω.»