Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 27, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κεμάλ κρατά ευτυχισμένος στην αγκαλιά του τη μικρή Ντενίζ, τη στιγμή που η Ασού εκτελεί το σχέδιο της προκειμένου να βγάλει από τη μέση τη Νιχάν.

Ο Κεμάλ παίρνει τη Ντενίζ και φεύγει από το σπίτι, στην προσπάθειά του να πείσει τη Νιχάν να είναι και οι 3 μαζί. Η Νιχάν τον παίρνει είδηση και τον ακολουθεί, αγνοώντας ότι η Ασού έχει βάλει να πειράξουν τα φρένα στο αυτοκίνητό της.

Η συνέχεια είναι δραματική καθώς η Νιχάν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Ο Κεμάλ βγαίνει από το δικό του αυτοκίνητο και σπεύδει πανικόβλητος δίπλα της.

Η Νιχάν μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο Αϊχάν προσπαθεί να πείσει τον Κεμάλ να φύγει πριν έρθει ο Εμίρ. Από την πλευρά του ο Κεμάλ αισθάνεται ένοχος για τον τραυματισμό της Νιχάν και εκμυστηρεύεται του φόβους του στη Λεϊλά, η οποία τον συμβουλεύει να μείνει ψύχραιμος, προκειμένου να βρουν λύση απέναντι στον Εμίρ...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 27ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (62ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ