Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι της Δωροθέας Μερκούρη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Υπήρξε από τα κορυφαία μοντέλα της περασμένης δεκαετίας. Σπούδασε χορό ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με την υποκριτική. Εμφανίστηκε σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε ταινίες όπως "Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά (1999), "Η Λίζα και όλοι οι άλλοι (2003) και Without borders (2011).

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι Ελληνοϊταλίδα, από Ελληνίδα μητέρα και Ιταλό πατέρα. Μέχρι πριν 3 χρόνια έμενε στη Ρώμη. Πλέον, έχει επιστρέψει στην Αθήνα, στην Πλάκα, όπου την επισκέφτηκε η Νάνσυ Παραδεισανού μαζί με την κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου".

«Το "Μερκούρη" είναι ιταλικό. Γεννήθηκα στην Ιταλία, στο Τορίνο. Μεγάλωσα στη νότια Ιταλία, στην Καλάμπρια και ήρθα εδώ όταν ήμουν 13 χρονών. Δεν μιλούσα καν ελληνικά. Η οικογένειά μου είναι στην Ιταλία. Έχω πάρα πολύ μεγάλη οικογένεια. Έχω 22 πρώτα ξαδέρφια! Έμενα και Αμερική. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν Αμερική. Ήρθαμε Ελλάδα, πήγαμε μετά Ιταλία, μέναμε Ρώμη 3 χρόνια, ξαναήρθαμε εδώ πριν 3 χρόνια. Έχουν ζήσει παντού τα παιδιά. Οι κόρες μου είναι 17 και 14 ετών» είπε στη συνεργάτιδα της εκπομπής του Alpha.

Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε ότι τον πρώην σύζυγό της τον θεωρεί οικογένεια. «Έχω κάνει ένα γάμο. Πάντα μένεις οικογένεια με τον πατέρα των παιδιών σου. Όταν υπάρχουν παιδιά, αυτή είναι η οικογένεια. Οπότε, πάντα θα είμαι οικογένεια με το μπαμπά τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της και πλάνα από το σπίτι της.