Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι της Ελισάβετ Μουτάφη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το σπίτι της Ελισάβετ Μουτάφη, στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε η Νάνσυ Παραδεισανού μαζί με την κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου".

Η ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της Έλσας Σαράντη στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση "Βέρα στο δεξί" (Mega, 2004-2007).

Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην "AR3NA" που προβάλλεται στο Star. Η προηγούμενη τηλεοπτική της δουλειά ήταν τα "Κλεμμένα Όνειρα", στο Mega. Έκανε διάλειμμα γιατί έπαθε υπερκόπωση, όπως τόνισε.

H Ελισάβετ Μουτάφη, που είναι ανιψιά του γνωστού σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιου, μεταξύ αλλων δήλωσε λάτρης του κέντρου της πρωτεύουσας, εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει οικογένεια και αναφέρθηκε στην αλλαγή στην εμφάνισή της.

"Κάνω διατροφή και γυμναστική 4 φορές την εβδομάδα. Κάνω πολύ ποδήλατο, που είναι βασικό για τις γυναίκες γιατί σφίγγουμε και καίμε τα διπλάσια από το διάδρομο" είπε χαρακτηριστικά στη συνεργάτιδα της εκπομπής του Alpha.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από το όμορφο σπίτι της και όσα δήλωσε στη Νάνσυ Παραδεισανού.