Breaking News

Ξέσπασε για δημοσίευμα η Ελένη Μενεγάκη: «Είναι ντροπή, αισθάνομαι απαίσια...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη σε δημοσίευμα που τη θέλει να αγοράζει το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού.

«Διάβασα χθες σε ένα σάιτ ότι αγοράζω το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Και λέω το σπίτι τους, άσχετα που έχουν χωρίσει. Εγώ σ' αυτό το σπίτι έχω μπει πάρα πολλές φορές με τη δικιά μου οικογένεια και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Είχα μάθει κάποτε ότι το σπίτι αυτό χάθηκε, τότε που έπαθε όλη αυτή την πολύ μεγάλη ζημιά που αφορούσε τη δουλειά του και το μέλλον του, μιλάω για τον Πέτρο» είπε η παρουσιάστρια εκνευρισμένη.

Και συνέχισε: «Διαβάζω ότι όχι μόνο το αγοράζω, έχω μπει και μέσα. Που δεν ξέρω καν αν έχει πωληθεί, προφανώς καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχει πωληθεί. Εγώ ήξερα ότι το έχει πάρει η τράπεζα. Είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαδίδετε για πλάκα τέτοιου είδους πολύ κακές ειδήσεις. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Είναι ντροπή και αισθάνομαι απαίσια αν έστω και περνάει από το μυαλό της οικογένειας αυτής ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο».

«Για κάποια πράγματα θα ήθελα να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι. Έχετε πει χοντράδες για μένα πολλές φορές και βλέπετε δεν απαντάω. Μη το εκμεταλλεύεστε όμως αυτό γιατί υπάρχει κι ένα όριο. Κι όταν μπερδεύονται οικογένειες και παιδιά εγώ δεν κάνω πίσω. Διάβασα ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κατερίνα θα ήθελα πάρα πολύ να πάρεις το δικό μου λόγο και να το παίξεις. Αν θέλει ένας μεσίτης να πουλήσει το σπίτι, παρακαλώ να μη χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε σήμερα στην εκπομπή της.