Breaking News

Κυπελλούχος Ελλάδος 2017 ο ΠΑΟΚ - «Φλέγεται» η Θεσσαλονίκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε έναν τελικό, ο οποίος σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια πριν την έναρξη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 το βράδυ του Σαββάτου και κατέκτησε το 5ο Κύπελλο στην ιστορία του. Δεκάδες οπαδοί των δύο ομάδων τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και από θαύμα δεν υπήρξε νεκρός.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε αυτοκτονικές τάσεις στον τελικό καθώς προηγήθηκε στο  24' με τον Μπίσεσβαρ, όμως ο Γλύκος δέχτηκε απίθανο γκολ στο 26' μετά από ένα θεωρητικά εύκολο σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 81' ο Ενρίκε από καθαρή θέση οφσάιντ.

Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στον τελικό, με τον ΠΑΟΚ, όμως, να δείχνει στο μεγαλύτερο μέρος ότι ελέγχει το παιχνίδι. Ωστόσο, το γκολ - οφσάιντ άφησε δικαιολογημένα παράπονα στην ΑΕΚ για τη διαιτησία. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, υποστηρίζουν ότι στη φάση του γκολ προηγήθηκε πέναλτι στον Κρέσπο.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (86' Μαλεζάς), Σάχοβ, Μπίσεσβαρ (90' Κίτσιου), Κάμπος (73' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σίμοες (83' Αλμέιδα), Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (86' Βάργκας), Μάνταλος, Ροντριγκες (68' Γαλανόπουλος), Αραούχο.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν μετά τη λήξη του τελικού τόσο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο όσο και στο Λευκό Πύργο, εκεί όπου η αποστολή της ομάδας έφτασε περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και αποθεώθηκε από χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Δείτε τα βίντεο.