Breaking News

Μάρκος Σεφερλής: «Άλλος για Survivor;»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το δικό του  «Survivor» ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής, πιστός το ραντεβού του με τα δρώμενα της τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Ο κωμικός ηθοποιός ετοιμάζεται να σατιρίσει το τηλεοπτικό φαινόμενο στην παράσταση «Άλλος για Survivor;» που θα κάνει πρεμιέρα στο Δελφινάριο στις 20 Ιουνίου. Παράλληλα, όμως, μεθοδεύει και την επιστροφή του στην οθόνη της τηλεόρασης από τη νέα σεζόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» ο δημοφιλής κωμικός αποκάλυψε ότι μαζί με τον γιο του Χάρη ανήκουν στους χιλιάδες τηλεθεατές του ριάλιτι περιπέτειας του ΣΚΑΪ. Ο γιος του μάλιστα γελάει με μια πιθανή συμμετοχή του μπαμπά του στους Διάσημους.

«Στους Έλληνες της κρίσης αρέσει να ταυτίζονται με μια ομάδα, με έναν παίκτη που θα κερδίσει ακόμη και ένα πιάτο φαγητό. Οι Έλληνες τηλεθεατές μέσα από τα talent shows αλλά και από το Survivor ζουν το "παραμύθι" τους, ότι θα κερδίσουν το έπαθλο, το βραβείο» λέει και προσθέτει: «Όποιος πει ότι αυτό το τηλεοπτικό προϊόν δεν έχει επιτυχία είναι εμπαθής».

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά του σχέδια δήλωσε στην «Espresso»: «Ήδη μιλάω με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι για τη δημιουργία μιας εκπομπής με σκετς και με βάση την επιθεώρηση. Μακάρι να γίνει, γιατί τα οικονομικά των σταθμών είναι δύσκολα».