Breaking News

Star Academy: Επεισόδιο 22-5-2017 - Στον αέρα η αποχώρηση. Επιμένει να φύγει ο Δημήτρης Ντέντε

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ούτε στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα αποσαφηνίστηκε ποιος θα αποχωρήσει από τη Μουσική Ακαδημία του Epsilon, ωστόσο επιμένει να αποχωρήσει ο Δημήτρης Ντέντε.

Στο 8ο live του Σαββάτου υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Δημήτρης Ντέντε, Στυλιανός Ξανθός και Ηλιάνα Ηλία.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να παραμείνει στην Ακαδημία ο Στυλιανός Ξανθός. Η κριτική επιτροπή έσωσε την Ηλιάνα Ηλία, οπότε κανονικά έπρεπε να αποχωρήσει ο Δημήτρης Ντέντε. Όμως, παρενέβη ο Μένιος Φουρθιώτης που παρουσίασε τη βαθμολογία των κριτών, σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης είχε 36 βαθμούς, περισσότερους δηλαδή από την Ηλιάνα που συγκέντρωσε 26. Η αντίφαση αυτή, δηλαδή η βαθμολογία να μην συμβαδίζει με την τελική απόφαση των κριτών, άφησε μετέωρη την αποχώρηση και ο παρουσιαστής είπε ότι θα μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο ποιος τελικά θα είναι ο διαγωνιζόμενος που θα φύγει.

Από τις συζητήσεις των παικτών φάνηκε να εννοηθεί ότι η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Όμως, ο Δημήτρης Ντέντε ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι, ακόμα κι αν ανακοινωθεί το όνομα άλλου διαγωνιζόμενου (προφανώς της Ηλιάνας Ηλία), θα αποχωρήσει ο ίδιος. Οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον πείσουν να περιμένει πρώτα την ανακοίνωση, αλλά ο ίδιος έδειχνε ανένδοτος.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρο το επεισόδιο (Το παραπάνω απόσπασμα από το 35ο λεπτό και μετά).