Breaking News

Survivor: Οι αντιδράσεις για την έκρηξη του Αγγελόπουλου κατά του Σπαλιάρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο απίστευτος εκνευρισμός του Γιώργου Αγγελόπουλου εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα, χάλασε ως ένα σημείο την εικόνα του, κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που πήραν θέση ανοιχτά υπέρ του Γιάννη Σπαλιάρα και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια. Βέβαια, παρακολουθήσαμε αυτό που έδειξε η παραγωγή, χωρίς να γνωρίζουμε αν προηγήθηκε κάτι άλλο. 

Ο καβγάς των δύο παικτών σχολιάστηκε σήμερα και στο "Happy Day". «Η αλήθεια είναι ότι συντασσόμαστε με το Σπαλιάρα. Αλλά αυτή η υστερία των social media που επικρατεί στην Ελλάδα δεν παλεύεται. Πρέπει να καταλάβει κι ο κόσμος ότι σε ένα παιχνίδι που υπάρχει πείνα και περίεργες συνθήκες εκ των πραγμάτων θα΄χεις και μια στιγμή εκνευρισμού. Ας δει ο καθένας τη ζωή του και το χαρακτήρα του. Δεν τον δικαιολογώ αλλά δεν μπορεί να αποθεώνουμε κάποιον και τόσο εύκολα να τον αποκαθηλώνουμε» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Σπαλιάρας χθες μ' αυτό που έγινε, νομίζω παίρνει εισιτήριο πεντάδας τελικού. Ο Ντάνος, εκεί που δεν είχε εχθρούς και είχε και τις γυναίκες να τον αποθεώνουν, νομίζω χθες έδειξε έναν χαρακτήρα ότι πλέον εκεί για τα λεφτά.... πλέον είναι το έπαθλο...» πρόσθεσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Δείτε το βίντεο.