Breaking News

Συγκλόνισε ο Ρώτας στο μνημόσυνο του Ψάλτη: «Ήταν ο λατρευτός μου αδελφός. Έχασα σε 20 ημέρες 11 κιλά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σχεδόν 40 ημέρες πέρασαν από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου 2017. Παρά τη βροχή, πολλοί φίλοι και συνεργάτες του δεν τον ξέχασαν και έδωσαν το "παρών" στο νεκροταφείο Ζωγράφου, στο μνημόσυνο των 40 ημερών.

Στην κάμερα της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" μίλησαν η Άννα Φόνσου όπως και ο Γιάννης Ρώτας, ο οποίος εμφανίστηκε καταβεβλημένος από την απώλεια του αγαπημένου του αδελφού. Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Ήμαστε λατρεμένα αδέλφια, ήταν ο λατρευτός μου. Τι να θυμάμαι... Μου λέει "Θα νικήσω". Του λέω "Θα νικήσεις αγόρι μου, παντού βγήκες νικητής". Αλλά δε νίκησε... Έχασα μέσα σε 20 ημέρες 11 κιλά. Το άγχος, το στρες, όλη η στεναχώρια, δεν πεινούσα κιόλας, δεν έτρωγα και είμαι σε αδυναμία μεγάλη. Εγώ εντάξει... εκείνο το πλάσμα που έφυγε... αυτό τo θεϊκό παιδί. Ο Θεούλης τον έστειλε για να κάνει καλό στη γη κι έκανε... Γιατί το πήρε επάνω πάλι;

Αυτό τον καιρό δεν έχω επαφές με τη Χριστίνα (τη σύζυγο του Ψάλτη) γιατί τραβάει τον πόνο το δικό της αυτή, τραβάω κι εγώ το δικό μου».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι η κόρη του Στάθη Ψάλτη έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού στο νοσοκομείο, την περίοδο που νοσηλευόταν ο ηθοποιός. «Κόλλησε μικρόβιο μέσα στο νοσοκομείο, κόντεψε να το γυρίσει σε πνευμονία. Αναγκαζόμουν και πήγαινα κάθε μέρα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6:30 το απόγευμα. Μακάρι να ζούσε ο Στάθης κι ας πήγαινα για 5 μήνες έτσι» είπε ο Γιάννης Ρώτας.