Breaking News

Ξέσπασε η χήρα του Στάθη Ψάλτη: «Έπαιρνε και δάνεια γι' αυτούς τους ανθρώπους. Χρεώθηκα κι εγώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απαντήσεις σε όσα ειπώθηκαν μετά το θάνατο του Στάθη Ψάλτη, από άτομα της οικογένειάς του, έδωσε η χήρα του ηθοποιού, στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Epsilon.

Στις αρχές του μήνα, ο Γιάννης Ρώτας είχε δηλώσει ότι η Χριστίνα Ψάλτη έκανε τη ζωή μαρτύριο  στον αδερφό του και τον απομάκρυνε από τους δικούς του.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Ψάλτη υποστήριξε ότι ο ηθοποιός έδινε ένα ποσό στην πρώην σύζυγό του και την κόρη του, αλλά λόγω κρίσης το ποσό αυτό μειώθηκε και από τότε άλλαξαν τη στάση τους απέναντί της.

«Τον λυπάμαι, γιατί είναι άνθρωπος που έχει κατάθλιψη, που είναι άρρωστος το βλέπετε κι εσείς. Είναι με χάπια, είναι όλα ψέματα» είπε για το Γιάννη Ρώτα.

«Έπαιρνε και δάνεια γι' αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν τους έφταναν και κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να πάρει άλλο και χρειαζόταν για να δώσει πάλι στην κόρη του και μου είπε: "Σε παρακαλώ, μπορείς να το κάνεις αυτό για μένα;". Και λέω "ναι" και το έκανα. Χρεωμένη και με δάνειο. Τώρα νομίζω είναι 30.000 ευρώ. Ήδη έγινε το πρώτο δικαστήριο» τόνισε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ψάλτη.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις της.