Breaking News

Παντρεύτηκαν στη Μύκονο Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το απόγευμα του Σαββάτου η Δούκισσα Νομικού ενώθηκε με τα γαμήλια δεσμά με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, στη Μύκονο, το αγαπημένο τους νησί στο οποίο οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια.

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η κάμερα του Mykonos Live TV κατάφερε να καταγράψει αποκλειστικά πλάνα.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην πολυτελή οικία του γαμπρού, στον Άγιο Ιωάννη. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης φορώντας κομψό γκρι κοστούμι με γιλέκο, γραβάτα και λευκό πουκάμισο, έφτασε στην εκκλησία στις 19.15, ένα τέταρτο πριν από την προκαθορισμένη ώρα του μυστηρίου. Από νωρίς το απόγευμα, η βίλα είχε γεμίσει με λιμουζίνες που μετέφεραν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Η νύφη τήρησε το έθιμο και έφτασε στην εκκλησία με καθυστέρηση. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ο Γιάννης Λάτσιος και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον εφοπλιστή σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. 

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες του ζεύγους με συγγενείς και φίλους, με φόντο τον Άγιο Ιωάννη.


Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι, μέσω της πρόσκλησης που απέστειλε στους καλεσμένους του, τους ενημέρωνε ότι αν επιθυμούν, αντί δώρου, μπορούν να κάνουν μια δωρεά υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Δείτε περισσότερα πλάνα και ρεπορτάζ από το γάμο στο βίντεο από την εκπομπή "Σου-Κου" του Ant1.