Breaking News

Το «πολυμορφικό»... δέντρο στο σπίτι του Βασίλη Χαλακατεβάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι ρόλοι του αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό. Από τους "Απαράδεκτους" μέχρι το "Καφέ της Χαράς" o Βασίλης Χαλακατεβάκης προσφέρει απλόχερα το γέλιο.

Ο ηθοποιός, που τώρα πρωταγωνιστεί στο "Daddy Cool",  και η σύντροφός του, η σκηνοθέτις Δέσποινα Μαραγκουδάκη, το περασμένο Σαββατόβραδο,  σε έναν αντισυμβατικό γάμο κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, αντάλλαξαν όρκους αγάπης στην ατμοσφαιρική ταράτσα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, ύστερα από οκτώ χρόνια σχέσης,  όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Το σπίτι του, στο Γαλάτσι, επισκέφτηκε η Νάνσυ Παραδεισανού μαζί με την κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου Σπιτάκι μου". 

Η συνεργάτιδα της εκπομπής του Alpha ξαφνιάστηκε όταν είδε έναν  Αϊ Βασίλη κρεμασμένο στην πόρτα του, ενώ και στο εσωτερικό του σπιτιού υπάρχει ακόμη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

«Τα τελευταία 8 χρόνια έτσι είμαστε. Είμαστε δύο άνθρωποι αγαπημένοι και είμαστε ¨χριστουγεννιάτικοι" συνέχεια» εξήγησε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Τα τελευταία 3 χρόνια στο σπίτι υπάρχει και ένα δέντρο το οποίο ξεκίνησε ως Χριστουγεννιάτικο αλλά... μεταβάλλεται, ανάλογα με την περίσταση!... γίνεται Αποκριάτικο δέντρο, Πασχαλινό, της Αγάπης, Καλοκαιρινό!

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Παραδεισανού.