Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 36, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το θέμα της Ζεϊνέπ έχει σπείρει την αμφιβολία στη Νιχάν που θεωρεί ότι ο Κεμάλ προσπαθεί να προστατεύσει την αδελφή του, κρύβοντας την αλήθεια, όμως ο Κεμάλ προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Τελικά πάνε στο διαμέρισμά που είχε νοικιάσει ο Εμίρ για τη Ζεϊνέπ. Ωστόσο τα κλειδιά που βρέθηκαν και η Νιχάν πιστεύει ότι είναι της Ζεϊνέπ, δεν ταιριάζουν και η πόρτα δεν ανοίγει, καθώς έχει αλλαχτεί η κλειδαριά.

Την ίδια στιγμή η Ζεϊνέπ, που περιμένει το παιδί του Εμίρ, βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν εκείνος της ζητά να εξαπατήσει τον Κεμάλ για να του δείξει ότι είναι με το μέρος του.

Ο Κεμάλ και η Νιχάν συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση του Οζάν, ενώ αργότερα περνούν ανέμελες στιγμές φτιάχνοντας γλυκό. Το εγχείρημα τους καταλήγει σε έναν αλευροπόλεμο μεταξύ τους και το ζευγάρι δείχνει πιο εpωτευμένο από πότε, όμως η ηρεμία τους δεν θα αργήσει να διαταραχτεί για ακόμη μία φορά...

Ο Κεμάλ δέχεται ένα μήνυμα με συνημμένο βίντεο στον υπολογιστή του και μένει αποσβολωμένος με αυτά που βλέπει. Η Νιχάν τον ρωτά τι συμβαίνει, όμως εκείνος βγαίνει από το σπίτι ψελλίζοντας το όνομα της Ζεϊνέπ... Παράλληλα και η Νιχάν δέχεται βίντεο - μήνυμα  στο κινητό της και παρακολουθεί άναυδη τη στιγμή που η Ζεϊνέπ έπνιγε με το μαξιλάρι τον Οζάν στο νοσοκομείο...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 36ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (71ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ