Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 37, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νιχάν συγκλονίζεται από το βίντεο που δέχεται με μήνυμα στο κινητό της, που δείχνει τη Ζεϊνέπ να πνίγει με το μαξιλάρι τον Οζάν στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή ο Κεμάλ, που παρακολούθησε το ίδιο βίντεο στον υπολογιστή του, δεν μπορεί να πιστέψει ότι έκανε κάτι τέτοιο η αδελφή του.

Στη συνέχεια η Νιχάν καταφτάνει στο σπίτι της οικογένειας του Κεμάλ. Επιτίθεται στη Ζεϊνέπ και την αποκαλεί δολοφόνο του αδερφού της. Μπροστά σε όλη την οικογένεια, παρουσία και της Λεϊλά και του Αϊχάν που βρίσκονται στο σπίτι, την πιάνει από το λαιμό, ενώ ο Κεμάλ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Όμως, η Νιχάν τον απωθεί, λέγοντάς του ότι δεν τον εμπιστεύεται πλέον και πως τελειώσανε μεταξύ τους.

Ωστόσο, αργότερα οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά, ενώ τη συνάντησή τους παρακολουθεί ο Τουφάν που  ενημερώνει την Ασού, η οποία δεν το βάζει κάτω και δείχνει αποφασισμένη να τους χωρίσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς η Ασού καλεί τον Γκιουρτζάν, αλλά λίγο πριν την συναντήσει τον κυνηγάει ο Κεμάλ και όταν τον πιάνει, τον στριμώχνει να του πει για ποιον δουλεύει. Όμως, εμφανίζεται η Ασού που κολλάει ένα όπλο στο κεφάλι του Κεμάλ, ο οποίος πέφτει τελικά αναίσθητος από το χτύπημα του Γκιουρτζάν πριν δει ότι το όπλο το κρατάει η πρώην αρραβωνιαστικιά του....

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 37ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (72ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ