Breaking News

Μυρτώ: Πέντε χρόνια μετά την επίθεση στην Πάρο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που η τότε 15χρονη Μυρτώ, κακoποιήθηκε στην Πάρο από έναν Πακιστανό. Η ζωή της έχει αλλάξει και δίνει καθημερινό αγώνα με τη μητέρα της.

Μετά από 5 χρόνια, στα οποία αρχικά νοσηλεύτηκε στη Βοστώνη και κατόπιν, στις αρχές του 2014, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, η 20χρονη πλέον Μυρτώ επέστρεψε στην Αθήνα.

«Από το κράτος δεν είχα απολύτως τίποτα. Απολύτως τίποτα! Και ένα μηχάνημα οξυγόνου που είχαμε ζητήσει με αίτημα πρωτόκολλα και όλα αυτά... Από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα να φανταστείτε δεν έχουμε λάβει ούτε μία απάντηση, έστω αρνητική. Απολύτως τίποτα, κυριολεκτώ όταν το λέω» είπε η μητέρα της.

Και συνέχισε: «Ήμουν τυχερή σε όλο αυτό που μου έτυχε γιατί υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που θέλησαν και βρέθηκαν να με βοηθήσουν. Διαφορετικά θα είχαμε μείνει στο κέντρο αποκατάστασης». 

«Βλέποντας τη Μυρτώ στα μάτια καταλαβαίνετε ότι χαίρεται που βρίσκεται στην Αθήνα;» ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο. «Ναι, σαφέστατα! Είμαστε σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον που μας προσφέρθηκε με πολύ βοήθεια».

«Έχω μάθει να κοιτάω μόνο το παρόν και να παλεύω γι' αυτό. Για την κάθε μέρα του παιδιού μου να είναι είναι η καλύτερη, όσο γίνεται κι όσο μπορώ» πρόσθεσε η Μαίρη Κοτρώτσου.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο από το δελτίο του Ant1.