Breaking News

Πτώση μεταγωγικού αεροσκάφους KC-130 των ΗΠΑ - 16 νεκροί (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την πτώση ενός μεταγωγικού αεροσκάφους στο Μισισίπι, το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα).

Το τροποποιημένο αεροπλάνο KC-130 των Αμερικανών πεζοναυτών εξυπηρετούσε τις ανάγκες του Ναυτικού Σώματος και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. 

Η αρχική ανακοίνωση έγινε από αξιωματούχο των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι επιβαίνοντες ήταν από το ναυτικό.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα συντρίμμια του αεροσκάφους βρέθηκαν και στις δύο πλευρές της εθνικής οδού 82 στην επαρχία LeFlore, γεγονός που κάνει τις αρμόδιες αρχές, που ερευνούν την υπόθεση, να πιστεύουν ότι ίσως μια έκρηξη προκάλεσε τη συντριβή. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει ακόμη καθοριστεί καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.


Περισσότερα από 4.000 γαλόνια αφρού χρησιμοποιήθηκαν, σε μια προσπάθεια να σβηστεί η πυρκαγιά, δήλωσε επικεφαλής της Πυροσβεστικής.

Επίσης, ένας στρατιώτης είπε ότι κρατούνται αποστάσεις από το αεροσκάφος, καθώς υπήρχαν πολλά πυρομαχικά και κανείς δεν γνωρίζει αν θα συμβούν εκρήξεις.



Πληροφορίες - φωτογραφίες: Daily Mail