Breaking News

Survivor: Πέρασαν στον τελικό ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποθεώθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος όταν εμφανίστηκαν στο κατάμεστο θέατρο του Άλσους Βεΐκου, όπου διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης ο ημιτελικός του Survivor.

Στο πλατό βρέθηκαν όλοι οι παίκτες του Survivor που μίλησαν για την πορεία τους στο παιχνίδι, ενώ προβλήθηκαν και βίντεο που δεν είχε  δει το τηλεοπτικό κοινό.

Με την έναρξη του επεισοδίου ξεκίνησε και η ψηφοφορία του τηλεοπτικού για τους 3 παίκτες οι οποίοι έδειχναν αμήχανοι και συγκινημένοι από την αγάπη του κόσμου.

Από τα χαρακτηριστικά σημεία της βραδιάς η αμήχανη στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης αγκάλιασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο αγκάλιασε, επίσης, θερμά η Σόφη Πασχάλη προκαλώντας ένα χαμό από σχόλια στο Twitter.



Περίπου στις 00:45 μετά τα μεσάνυχτα ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του πρώτου παίκτη που περνάει στον τελικό της Τετάρτης και είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ακολούθησε το όνομα του δεύτερου παίκτη, που είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής τα ονόματα ανακοινώθηκαν με τυχαία σειρά.