Breaking News

Αποθεώθηκαν Ρέμος - Ramazzotti στη Μύκονο - Όσα έγιναν στη χθεσινή συναυλία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια μοναδική μουσική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Μύκονο, στη σκηνή του Nammos, όπου ο Αντώνης Ρέμος και ο Eros Ramazzotti ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους.

Ο Έλληνας ερμηνευτής, στην καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή συναυλία του στην Ψαρρού, υποδέχθηκε τον δημοφιλή και αγαπημένο στην χώρα μας Eros Ramazzotti. Οι δύο τραγουδιστές ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους προσωπικότητες και τις πολλές τους επιτυχίες σε μία άκρως φαντασμαγορική και εντυπωσιακή παράσταση.

Το πρόγραμμα της λαμπερής βραδιάς άνοιξε ο Eros Ramazzotti. Ανέβηκε στην σκηνή, που ήταν μια τεράστια πλωτή εξέδρα, ένα τέταρτο πριν τις 1 μετά τα μεσάνυχτα και, αφού καλωσόρισε στα ελληνικά το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το Nammos, ερμήνευσε τα καλύτερα τραγούδια του ενθουσιάζοντας τους πάντες.

Το κέφι και ο ενθουσιασμός απογειώθηκαν και δημιουργήθηκε πανικός όταν εμφανίστηκε on stage ο Αντώνης Ρέμος εν μέσω πυροτεχνημάτων. Τραγούδησε μαζί με τον Ramazzotti, ενώ συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και αποθεώθηκε.

Στην συναυλία συμμετείχε και η Αμερικανίδα Courtney Parker, που τραγούδησε περιτριγυρισμένη από χορεύτριες. 

Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ με την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. 

Δείτε στο βίντεο όσα κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV από τη χθεσινή βραδιά.