Breaking News

Αντώνης Ρέμος: Ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Nammos

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου, ο Αντώνης Ρέμος και ο Eros Ramazzotti ανέβηκαν στη σκηνή του Nammos, στη Μύκονο και ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους,

Σύμφωνα με την «Espresso», ο Ρέμος επιστρέφει στο Nammos το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου, προκειμένου να τραγουδήσει σε... μουσουλμανική φιέστα, συμπράττοντας με δύο από τους μεγαλύτερους σταρ του Λιβάνου, τον Ραγκέμπ Αλάμα και τον Μουσταφά Σαντάλ.

Την 1η Σεπτεμβρίου αρχίζει μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές και το timing προφανώς θεωρήθηκε κατάλληλο για μια ξέφρενη βραδιά διασκέδασης στη Μύκονο, όπου συγκεντρώνονται κάθε χρόνο Άραβες κροίσοι και απολαμβάνουν διακοπές υπέρμετρης χλιδής. 

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η απόφαση του τραγουδιστή να τραγουδήσει στη μουσουλμανική φιέστα θα προκαλέσει αντιδράσεις, αναφέρει η «Espresso».

Στην αφίσα της εκδήλωσης, που έχει αναρτηθεί ήδη στα social media του μυκονιάτικου Nammos και ποζάρουν οι τρεις καλλιτέχνες, αναγράφεται τόσο στα αγγλικά όσο και στα αραβικά η ευχή «Eid Mubarak» και «Have a blessed Eid», που παραπέμπει στην εν λόγω γιορτή του Ισλάμ. Πρόκειται για μια γιορτή που περιμένουν με ανυπομονησία κάθε χρόνο εκατομμύρια μουσουλμάνοι ανά την υφήλιο. Αρχίζει μετά το τέλος του Hajj, όπως λέγεται το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στη Μέκκα, και διαρκεί πέντε μέρες. 

Είναι γνωστή και ως η γιορτή της θυσίας, προς τιμήν της προθυμίας του Αβραάμ να θυσιάσει τον γιο του Ισμαήλ σαν μια πράξη υποταγής στον Θεό του.  Η εν λόγω μουσουλμανική γιορτή είναι κινητή και φέτος η μέρα έναρξης της γιορτής είναι η 1η Σεπτεμβρίου και συμπίπτει με τη φιέστα του Αντώνη Ρέμου στο Nammos.

Πηγή: Espresso