Breaking News

Ένας διαφορετικός γύρος του κόσμου: 80 περιστροφές, 41 χώρες, 240.000 χλμ (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 32χρονη Chanel Cartell και ο σύντροφος της, ο 31χρονος Stevo Dirnberger, δύο πρώην διαφημιστές στο Γιοχάνεσμπουργκ, εγκατέλειψαν τη δουλειά τους το 2015 και ξεκίνησαν ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, που άγγιξε τα 240.000 χιλιόμετρα

Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό βίντεο, με τίτλο «Around The World In 80 Spins - Ο γύρος του κόσμου σε 80 περιστροφές», που δείχνει την Chanel να περιστρέφεται επί τόπου σε 360 μοίρες, κρατώντας τα χέρια του Stevo, σε 41 διαφορετικές χώρες, που εκτείνονται σε έξι ηπείρους.


Το ζευγάρι δήλωσε στη Mail Online Travel ότι «ήθελαν να "συσκευάσουν" ολόκληρο το ταξίδι τους, με έναν τρόπο που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ πριν και αυτή η ιδέα τους φάνηκε τέλεια».


Το βίντεο τραβήχτηκε με κάμερα GoPro, που ήταν τοποθετημένη στο στήθος του Stevo. Ο ίδιος δηλώνει: «Έπρεπε να κάνουμε πολλές περιστροφές κάθε φορά για να πετύχουμε τη σωστή γωνία και το κατάλληλο φόντο και επειδή, όπως γνωρίζουμε, τα δημοφιλή τουριστικά σημεία είναι πάντα γεμάτα με ανθρώπους, το "κλειδί" ήταν η υπομονή. Οι περισσότεροι άνθρωποι που μας παρακολουθούσαν θα σκέφτηκαν ότι είμαστε λίγο τρελοί».


Το ζευγάρι συνεχίζει ακόμη και σήμερα να μην έχει συγκεκριμένο τόπο διαμονής. Μένει σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, «διδάσκοντας και εμπνέοντας όποιον θέλει να κάνει το ίδιο με εμάς, με ένα διαδικτυακό μάθημα, που ονομάζεται "Ταξίδι στον κόσμο"», όπως είπαν.


Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν στις 10 Αυγούστου, στο κανάλι τους "How Far From Home".